Pluspunten
Ik bestelde iets na 5 uur en kreeg hem toch de volgende dag, ik ben tevreden!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Orginele producten
Pluspunten
Bril was niet meer op voorraad, toch een alternatief verzonden met overleg, super!
Pluspunten
Het bedrijf levert snel. De service is goed; Bij defecte producten, levert het bedrijf (snel) nieuwe.
VerbeterpuntenPrijs/kwaliteit verhouding kan beter.
Pluspunten
Leuke en unieke artikelen
VerbeterpuntenIk vind dat ze mijn probleem prima opgelost hebben en ben nu super tevreden. Ze lossen problemen super op en daar is niks meer op aan te merken.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDe zonnebril had wel iets steviger mogen zijn.
Pluspunten
Hele snelle verzending en mooie producten
Pluspunten
Was er snel en heb op deminator er plezier mee gehad!
VerbeterpuntenMn pet kwam wat verkreukeld aan en blijft een beetje schuin hangen als ik m niet draag.
Pluspunten
De levering was echt onwijs snel heel fijn!
VerbeterpuntenDe dopjes die ik had besteld lekte er 4 stuks van de 6. Dus compleet onbruikbaar heel erg jammer en zonde van het geld dus.
Pluspunten
Snelle levering Goede informatie
Dopjes die ik gekocht heb blijven niet goed zitten. Na 1 festival 2 van de 3 dopjes verloren, erg jammer en niet voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
communicatie betaling/levering via mail
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Betroubaar snel en handige gadgets
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Leuke spulletjes voor de fan van harder style feestjes, blijven up to date met nieuwe artikelen
Pluspunten
Snelle levering, top partygoods, top site!
VerbeterpuntenVriend van mij kreeg een aansteker en ik niet, terwijl ik hem naar jullie site heb geloodst :(
Laarakkerweg 12
5061 JR Oisterwijk
Freakyglasses.nl is dé webshop voor al je spacebrillen, caleidoscoop brillen en festivalbrillen!