Dopje laat los als er druk in de fles komt door bv te knijpen.
Op de site staat lvertijd 1-3 werkagen voor belgie, dat werd niet gerespecteerd bij mijn bestelling waardoor ik de bril niet kon gebruiken waarvoor ik die had besteld
Pluspunten
Super snelle levering, netjes ingepakt, netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en verzending!
Duidelijk weergeven van zicht kaleidoscoop
Pluspunten
Goede prijs, en service.
VerbeterpuntenHelaas ging er iets mis in het praten van PayPal met Freakyglasses, waardoor ik het product pas 2 weken later ontving dan verteld op de site. Hoewel ook ik hier sneller contact in had kunnen opnemen, vond ik dit lang. Onlangs die ervaring mijn complimenten voor het oplossen van dit probleem.
Pluspunten
Zeer duidelijke omschrijvingen, goede producten en snelle service. jullie maken elk feestje weer net dat kleine beetje leuker!!!! Bedankt dat jullie bestaan. Keep up the great work. A life time raver
VerbeterpuntenAf en toe iets meer acties misschien? voor de rest niets toe te voegen
Pluspunten
Super snelle levering top
Pluspunten
Leertijd is top, en de prijs is ook niet gek!
VerbeterpuntenIk heb nu 2x een waaier bij jullie besteld maar ze breken echt té snel. Na 1 feestje zijn ze kapot en moet ik weer een nieuwe bestellen, en dan is het wel niet gek duur maar ze zijn wel echt super slap, dat vind ik jammer dus zal voor volgende keer weer een nieuwe moeten bestellen maar misschien als ik er iets meer geld aan uit geef gaat hij ook iets langer mee..?
Laarakkerweg 12
5061 JR Oisterwijk
Freakyglasses.nl is dé webshop voor al je spacebrillen, caleidoscoop brillen en festivalbrillen!