Pluspunten
Top service!
VerbeterpuntenGeen verbeter punten. Ga zo door!
Pluspunten
geweldige service. de eerste keer was mijn product beschadigd en toen ik ze er over sprak stuurden ze meteen een nieuwe op!
Verbeterpuntenproducten beter controleren voordat ze verstuurd worden? verder alles helemaal top :)
Pluspunten
Super snel geleverd
VerbeterpuntenEr zaten wat krasjes op mijn bril, niet leuk!!!
Pluspunten
Zeer goede brillen, echt een aanrader voor een festival met veel lichten erin verwerkt, heb mijn ogen uitgekeken
Pluspunten
Snelle bezorging goede qualiteit en website
Positive
Cool products.
SuggestionsFaster shipping outside Holland.
Pluspunten
Prima service! Bril had een kleine beschadiging. Werd zonder problemen vervangen.
Pluspunten
De site is heel overzichtelijk. Het product id snel in huis.
VerbeterpuntenDe plakkers op het glas laten snel los.
Pluspunten
Dit bedrijf is precies zoals men het graag wil zien! De website is helder en klantvriendelijk, er wordt via de mail goed gecommuniceerd over de status van de bestelling en het wordt netjes verpakt aangeleverd. Ik kan niet anders zeggen dan: dikke pluim!
Pluspunten
Zeer mooie brillen en snel geleverd voor weinig geld ! Content van !!
Positive
Everything was perfekt! Thank you.
SuggestionsCut the prices! ;-)
Pluspunten
levering was redelijk snel
Verbeterpuntenbeter kwaliteit van de monturen mijn montuur begon te barsten aan het beentje na de 2de dag dragen dus ben ik niet echte te vreden over de prijs/kwaliteit
Pluspunten
Snel met leveren, leuke artikelen.
VerbeterpuntenZo doorgaan, niks aan toe te voegen
Pluspunten
Dik tevreden! Goede klantgerichtheid.
Pluspunten
leuk idee
Verbeterpuntenkwaliteit van het glas bij een spiraalvormige bril is gewoon erg slecht, na 2 feesten heb ik hem weg moeten doen omdat je door deze glazen niet plezant kon kijken
Pluspunten
Snelle service en levering
Pluspunten
Goed en origineel product
VerbeterpuntenLevertijd is niet altijd 2 dagen.
Geen beschadigde producten inpakke, of beter verpakken waardoor die tijdens transport beschadigd word. Beter details op de site aangeven. Dit vond ik bijde echt dramatisch.
Laarakkerweg 12
5061 JR Oisterwijk
Freakyglasses.nl is dé webshop voor al je spacebrillen, caleidoscoop brillen en festivalbrillen!