Pluspunten
Altijd snelle levering en goede producten
Pluspunten
Levert snel, leuke producten en een goede prijs
Pluspunten
Leuke gadgets Betrouwbaar Snelle levering
VerbeterpuntenNieuwe producten zijn wel erg duur. Bijvoorbeeld de caleidoscoop bril, vanaf 29,95. Ik zou graag zien als klant die meerdere producten al gekocht heeft deze voor een sterk gereduceerd tarief zou mogen kopen.
Pluspunten
Duidelijk en snel
Pluspunten
- Snel geleverd - Goede kwaliteit - Leuke zonnebrillen - Vele mogelijkheden, ook om het persoonlijk aan te passen (your design)
Verbeterpunten-
Pluspunten
- snelle levering (2 dagen) - leuke spullen
Verbeterpunten- Vrij prijzig
Pluspunten
Leuke collectie
VerbeterpuntenDe brillen gaan snel kapot.
Pluspunten
VerbeterpuntenProduct goed controleren voor het opgestuurd wordt.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en je krijgt er een mooi hoesje bij. Daarnaast een hele verbetering tov de papieren vouwbrilletjes die ik eerder had. Maakt menig feest toch ook een stuk kleurrijker!
Pluspunten
De bril die ik had gekocht was erg goed. De pasvorm was ook perfect voor mij en hij zag er mooi uit. Ook kreeg je er een brillenzakje bij.
VerbeterpuntenHet duurde een beetje lang voordat ik de bril ontvangen had.
Pluspunten
Zonder Freaky Classes zouden er geen goeie feesten meer bestaan
VerbeterpuntenNIKS! Nouja,... Misschien nog meer kleuren zodat ik mijn verzameling uit kan breiden. Goud, zilver ofzo is altijd grappig
Pluspunten
Levering prima
VerbeterpuntenKwaliteit van het product was echt niks voor de prijs. Flinterdunne glazen supersnel gekreukt, goedkoop plastic scharnier zo afgebroken.
Pluspunten
Goede en leuke brillen. Snelle levering. Afterpay optie was ideaal. Geweldige avond gehad door de brillen! De voordeel die je krijgt als je 10 stuks in 1 keer koopt is een goede optie
VerbeterpuntenBrillen gaan vlot stuk. De ene bril is duidelijker doorheen te kijken dan de andere. Had graag meer kleuren willen zien bij de original space brillen.
Pluspunten
Snelle levering!!
VerbeterpuntenIk had glow verf besteld en er zaten ook 3 van zo'n pakketen bij, ik vond dat ze die beter ook in een doosje konden doen want nu zag het er een beetje rommelig uit.
Pluspunten
Mooie bril voor een prima prijs
VerbeterpuntenHet bericht uw bestelling is onderweg en de dag van levering liggen redelijk ver uit elkaar bij mij zat er een gat van 3 werkdagen tussen.
Pluspunten
snel, solide
Pluspunten
Super snelle lever tijd geen gezeik er om heen !!
VerbeterpuntenBetere uitleg/foto's op de site
Pluspunten
Eigelijk niks ovet te zegen gewoon netjes geleverd. Snel en corect
Laarakkerweg 12
5061 JR Oisterwijk
Freakyglasses.nl is dé webshop voor al je spacebrillen, caleidoscoop brillen en festivalbrillen!