Pluspunten
Ik had er 1 een halfjaar geleden gekocht en amaaaai wat een verbetering nu. veel steviger en nog trippy'er. Soms zag ik wel enkel een meter voor me nog mensen op een feestje maar nee tis echt veel beter geworden :p
VerbeterpuntenNog steviger, nog trippy'er :D
Pluspunten
Geen problemen met levering; brillen werken naar behoren.
VerbeterpuntenStevigheid van de pootjes van de brillen laat wat te wensen over, dit zijn wel artikelen om voorzichtig mee om te gaan, wellicht niet heel geschikt voor een wild feest.
Pluspunten
Namen snel contact op over de leveringstijd
VerbeterpuntenEg duur
Pluspunten
Groot assortiment
Pluspunten
Er werd direct gereageerd op mijn beoordeling van mijn order. Dit doen ze heel netjes, dus zeer betrouwbaar en klantvriendelijk!
VerbeterpuntenDe bril was beschadigd en de pootjes van de bril stonden scheef. Voortaan beter de brillen beter bekijken voordat ze verstuurd worden.
Pluspunten
Leuke spullen
VerbeterpuntenIk had een waaier besteld en die was heel losjes toen naar festival gegaan en is die meteen stuk gegaan dat pinnetje viel d'r meteen uit erg jammer en zonde ban me geld
Hi Sanne, We hebben je een mailtje gestuurd zodat we kunnen kijken naar een oplossing. We horen graag van je :). Mvg Freaky Glasses
Pluspunten
Beste spacebrillen die er zijn.
Nee
Pluspunten
Groot aanbod
Pluspunten
snelle levering en mooi verpakt
Verbeterpuntenondanks de verpakking is er toch een bril defect. dit komt eerder door de postbode dan door freaky glasses. Zij hebben dit netjes voor mij afgehandeld en ik kreeg netjes een nieuwe bril toegestuurd.
Pluspunten
Het zijn leuke space brillen en je kunt zelf min of meer de kleuren van het frame kiezen.
Levertijd, was niet binnen twee dagen. Ook de kwaliteit van de brillen is niet optimaal, pootjes breken snel af.
Pluspunten
Well, everything I have got so far from these guys (4 pairs as of today) has been as described. Always very unique glasses that get a big reaction. The delivery speed and customer service has always been excellent.
VerbeterpuntenI would like to see these guys offer some more expensive, premium glasses (maybe around 50% more expensive) that used higher quality materials and manufacturing tolerances - they have visual impact but a fairly cheap feel. When I am ordering internationally to get "that look" I don't mind paying a bit more for something that feels good in my hand.
Pluspunten
Een product was beschadigd bij levering maar kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd, top!
Pluspunten
Zo'n bril is echt een toevoeging aan een mooie lichtshow. Maakt het allemaal toch nog net een stukje vetter!
VerbeterpuntenZijn niet heel erg stevig. Wanneer er een beetje ruig mee omgegaan wordt kan het schroefje waarschijnlijk snel loskomen.
Pluspunten
Kwalitatief goede bril, snel geleverd en dat voor een scherpe prijs. Kan niet beter!
VerbeterpuntenHmm, jullie hadden mij eerder moeten vertellen dat Freaky Glasses bestond!
Pluspunten
Ziet er cool uit Veel bekijks Wat heb jij een vette zonnenbril Of jezus waarom heb je die gekocht
Pluspunten
Wordt snel geleverd, goede prijs en zijn betrouwbaar bij hun leveringen
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de handschoenen bij de bril zijn, op zijn zachtst gezegd, enorm ondermaats. De vulling zat alle kanten op waardoor het aantrekken van de handschoenen simpelweg niet mogelijk was en ik dus eigenlijk voor niets geld uit gegeven heb hieraan
Snellere verwerking met Paypal ! Dit heeft bijna 3/4 weken geduurd voordat ik de producten echt pas thuis had
Pluspunten
De bril werkt beter dan verwacht.
Laarakkerweg 12
5061 JR Oisterwijk
Freakyglasses.nl is dé webshop voor al je spacebrillen, caleidoscoop brillen en festivalbrillen!