Pluspunten
Supersnel geleverd en netjes
VerbeterpuntenDe kwaliteit dan de lensjes' dikte en sterkte had beter mogen zijn!
Pluspunten
snelle levering keuze
Verbeterpuntenprijs levering is bijna evenveel als prijs produkt
Pluspunten
Snelle leveringen, netjes verpakt en prima kwaliteit!
Pluspunten
Snelheid van de levering en kwaliteit
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenIk Had ze nodig voor een feestje. Had op basis daarvan de levertijd berekend en dat zou goed uitkomen totdat de bestelling een dag vertraging Had...
Pluspunten
super snelle levering en heb een waanzinnige avond gehad op A State of Trance heb de bril ook meerdere malen uitgeleend aan wild vreemden en die waren stomverbaasd over het effect van de bril
Verbeterpuntendikkere lenzen is een aanrader want bij een vriend van me waren ze snel gescheurd nadat ie de bril uit zn zak haalde
Pluspunten
was er snel
Verbeterpuntenniet helder, vervormd wel leuk maag door dubbellaag of iets dergelijks is het ook alsof je condens erop hebt
Pluspunten
Goede snelle service. Ook toen er iets mis was gegaan met de bestelling
Kortingscoupons voor terugkerende klanten zou de gehele website nog aantrekkelijker maken.
Pluspunten
Het is niet te duur en word supersnel gelevert!
VerbeterpuntenZe gaan wel redelijk snel kapot bij mij. Maar dat kan ook door mijn gebruik liggen (doe hem los in m'n broekzak op feesten)
Pluspunten
Betere brillen als die op festivals te koop zijn en ook nog goedkoper
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, goedkoper dan andere webshops die deze brillen(spacebril) verkopen
VerbeterpuntenTijdens orderpicken letten op schade aan de brillen. Op mijn glazen zaten soort van vet vlekken die er niet afgaan, dit belemmerd een optimaal zicht van de space bril. Het effect is niet wat het moet zijn. Dit had voorkomen kunnen worden tijdens het order picken
Veel verzendkosten.
Pluspunten
Ik heb veel plezier van mijn spacebril en hoor het ook van mijn vrienden waar ik samen mee heb besteld!
VerbeterpuntenVooral meer gadgets aanbieden voor op festivals of andere feesten.
Pluspunten
Makkelijk bestellen, duidelijke site en razend snel het/de product(en) in huis!
Pluspunten
Ik had per ongeluk dubbele bestelling gedaan en werd meteen terug gemaild (op zondag)
Pluspunten
werkt prima
Verbeterpuntenmeer keuze
Laarakkerweg 12
5061 JR Oisterwijk
Freakyglasses.nl is dé webshop voor al je spacebrillen, caleidoscoop brillen en festivalbrillen!