zeer klantvriendelijk

ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling en dat is zeer goed opgelost door bolster! dank.

snelle levering, ruime keuze

De Bolster levert heel snel en het zijn goede zaden.

Snel en goed verpakt

Snel ontvangen in een duurzame verpakking die niet onnodig groot was

uitmuntend

Goed bedrijf, fijn dat er biozaden te koop zijn, top dienstverlening

Prima kwaliteit

Prima producten en divers. Het verzenden van producten is netjes en verzorgd

Goed en op tijd geregeld en bezorgd

Prima levering conform afspraak

Goede en gezonde keus snel geleverd

Goede overzichtelijke site met goede producten. Prijs redelijk. Binnen drie werkdagen bezorgd

goed zaad, mooie collectie

goed zaad, mooie collectie

tevredenheid.

uitstekend

Verzending duurde wat lang

Duurde wat lang alvorens verzonden. Startpakket moesttuin en pluktuin zijn achterafgezien best prijzig, maar prima. Heb nog geen ervaring met het succespercentage maar dan weet ik pas of de prijs/kwaliteit goed is. De verpakking was goed, geen onnodig verpakkingsmateriaal en alles biologisch afbreekbaar.

Duidelijke site.

Mooie verpakking en biologische zaden. Hoopvol voor een goed moestuinjaar!

Mooi kartonnen doosje en papieren kleefband er om heen. Zeer milieuvriendelijk . Sterkte met de bloemen en planten

Netjes verpakt, door de brievenbus

Netjes verpakt, in een kartonnen envelop door de brievenbus. Beter kan het niet. Biologische zaden van goede kwaliteit

Duidelijke site, snelle levering

Prima bedrijf, uitstekende producten, vlotte levering, uitstekende service.

Koop al jaren bij de Bolster. Altijd goede producten en prima aftersales service. Kom je er niet dan biedt hun website de nodige info.

Kwaliteitszaden en 100% biologisch.

Prima kiem en groeikracht.

Blij met De Bolster

Bestelling van de zaden werd snel geleverd en alles klopte. Het opvulmateriaal in de zending kon zo op mijn composthoop. Ben zo blij met mijn moestuin vol met biologische bloemen en groenten. Dat is wat ik kan bijdragen.

Prima website en levering

Website is overzichtelijk en bestelling is netjes verpakt verzonden

Prima website, duidelijk en overzichtelijk

Bestellen van de zaden ging makkelijk, kreeg informatie over de stand van zaken en ontving de bestelling snel ondanks eindejaars drukte.

Mooi bedrijf met ruim en kwalitatief goed assortiment.

Mooi bedrijf met ruim en kwalitatief goed assortiment. Overzichtelijke webshop met duidelijke uitleg bij alle producten.

Mooi product snel en goed geleverd

Op de valreep van 2024 nog zaden voor het moestuinseizoen van de schooltuinen besteld. Alle zaden in het assortiment aanwezig. Duidelijke beschrijving bij de verschillende variëteiten. Makkelijk en snel besteld Mooie biologische zaden. Geruisloos snel geleverd. Op naar een fantastisch schooltuinen seizoen

Kwaliteit, goede service en snelle levering

Goede, duidelijke service, prima zaden

zie hierboven. Ik kan altijd van goede service op aan en de BIOzaden zijn prima! Zo ook blij met de bewuste verpakkingen :)

Goede ervaring met klantenservice

Er was een verkeerd artikel geleverd en dat is soepel en naar volle tevredenheid opgelost. Prettig geholpen

perfect

snelle foutloze leveringen duidelijke site met behulpzame tips en adviezen

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe