Uiterst tevreden over service en kwaliteit! Een echte aanrader!

oke

vind het wel wat lang duren voor de bestelling geleverd wordt.

optimale verzending

Hoopgevend zo'n verpakking van de zaden. Zo gunstg mogelijk verpakt de 14 zakjes zodat het ook in de brievenbus paste.

Duidelijke en snelle service

De Bolster heeft ieder jaar een gevarieerd aanbod met naast de bekende toppers ook weer nieuwe leuke producten.

Levering duidelijk en uitstekend verpakt.

De webshop is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk in gebruik. De levering en verpakking zijn prima. De informatie op de zakjes van de zaden is duidelijk omschreven. Over de kwaliteit van de zaden kan ik nog niets zeggen dat ga ik ervaren het komende seizoen. De Bolster zaden ga ik zeker aanbevelen bij mijn kennissen.

veel keuze snelle levering en vriendelijke mensen

ik heb vroeger voordat ik naar Canada vertrok altijd bij Bolster zaden besteld. nu ik weer terug ben natuurlijk weer. een mooie selectie, goede prijzen en vriendelijke mensen.

Zeer goede biologische zaden

Al jaren gebruik ik deze zaden. Ik ben er zeer tevreden over. Dit keer online bij de Bolster besteld. Snelle levering en duidelijke mails over hoe het stond met mijn bestelling.

Goede zaden en goede begeleiding bij zaaien. Zeer goede service. Verantwoord gebruik van verpakkingsmateriaal.

Vlotte levering en goed assortiment

Voordeel van De Bolster is dat je niet hoeft op te letten of producten wel/niet biologisch zijn. Assortiment zou iets uitgebreider mogen (plantgoed).

De eerste Nederlandse Phytophthora bestendige rassen

Snelle verzending Goede omschrijving van de rassen alleen de ph resistentie genen homozygoot of heterozygoot ontbreekt.

Uitstekend!

Overzichtelijke site, alles op voorraad, snelle levering

Top sevice

Heb genoten van het resultaat, Ben woonachtig in Suriname,en laat mn zaden door vriend versturen Toppie

Uitstekend verzorgde leveringen

Goede informatie in en op de verpakkingen.

Heel zorgvuldig verpakt

Dank voor het zorgvuldig ingepakte pakketje wat ik snel kreeg.

Fijn, alles Bio!

Ik koop al jaren zaden, maar ik dacht dat de Bolster, net als andere sites Bio en niet Bio verkocht. Niet goed opgelet dus, maar nu koop ik mijn zaden alleen nog hier:)

Rima

Voor mij kan het niet beter

Prima communicatie en levering. Verpakking waarover is nagedacht. En ik ben heel blij met de bestelde zaden!

Veel keuze in zaden!

Van alles is er te vinden om weer te verbouwen , verschillende groenten en voor ons ook nieuwe en spannende groenten erbij!

Prachtige zaden, perfect verpakt en snel geleverd.

Diverse zaden besteld: ze zien er prima uit, zijn in goed leesbare sachets verpakt met duidelijke instructies er op geprint. De verpakking is golfkarton met papiertape en het vulmateriaal (tegen transportschade) is zetmeel, dus bioafbreekbaar. Bij de zaden zat ook nog een kaartje met de naam van de verpakker. Echt heel leuk!

Koop biologische zaden bij de Bolster

Ontwikkelt tot een professionele biologische groente en bloemzaden kweker.

Betrouwbaar en fijn bedrijf.

Ik heb in december 2024 wat zaden besteld. Van te voren heb ik op de website goed kunnen lezen wat de adviezen zijn en hoe een bepaalde groente het beste te kunnen kweken. Alles is netjes en professioneel opgestuurd met op de verpakkingen de houdbaarheidsdatum en dergelijke.

Alles wat ik heb besteld werd binnen een paar dagen geleverd.

Alles wat ik heb besteld werd binnen een paar dagen geleverd.

Heldere bestelprocedure, snelle levering

Heldere bestelprocedure, snelle levering, mooi biologisch aanbod

Altijd snelle bezorging van de zaden

Altijd snelle bezorging van de zaden. De juiste kwaliteit in de kiem! Ook ik droom van een wereldvrede, ge-zon-d-heid en toekomstbestendige landbouw.

Dpd waardeloos

Zending is nog niet geleverd Zal wel aan de feestdagen liggen maar toch...kom dan niet met n enquête

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe