Gewoon wat je verwacht bij een webwinkel

Helemaal prima

Verzorgde telefonische informatie, verzorgde verpakking en verzending De idealen en toewijding van het bedrijf vind ik ook helemaal tof

Snelle bezorging en goede zaden

Snelle bezorging en goede kwaliteit zaden

Groot aanbod, duidelijke beschrijving op de website.

Bestellen gaat makkelijk en snel bezorgd. Prettig om mails te ontvangen die gericht zijn op het tijd van het jaar en wat de mogelijkheden zijn.

Vlot

De website is goed, waardoor je vlot kan bestellen. Levering was ook vlot. Fijn dat alles biologisch is. Nu duimen voor een goede opkomst en oogst komende zomer.

Prettig

Uitstekende service

Snelle bezorging. Keurig verpakt. Daarbij een goede inhoud van de zakjes met zaad.

Goede zaden, vlotte service

Prima zaak

Mooie en gevarieerde aanbieding van zaden.

Zeer prettig bedrijf

Snelle levering, prima producten

Niets op aan te merken

Prima verzorgd

Snel, netjes en duidelijk

Het pakket werd op tijd geleverd en zoveel zaden in een zakje dat had ik niet verwacht!

Mooi op tijd en veel zaden in een zakje! Top!

Oke

Oke

Heerlijk en eerlijk!

Het is fijn om het assortiment te bestellen. Het wordt snel geleverd. Bovendien is het goed zaad. Het komt vrijwel altijd op en het is biologisch. Een heerlijk en eerlijk product dus!

Kwaliteit en menselijkheid

Als trouwe klant ervaar ik optimale betrokkenheid, efficiëntie, goede zaden, ruime keuze, snelle service! Chapeau!

topproducten

Al jaren koop ik groente- en bloemzaad bij Bolster. En steeds ben ik zeer tevreden over de kwaliteit ervan. Het komt altijd op. Dat ze uitsluitend biologisch gekweekt zaad aanbieden en een enorm breed assortiment hebben, maakt het voor mij nog prettiger. Wat ik ook waardeer is dat ze een bestelling snel en zorgvuldig afhandelen, zodat ik direct verder kan.

Prima site

Alles wat ik wil weten over groenten die ik wil verbouwen in mijn moestuin kan ik hier vinden.

prettig bedrijf om mee samen te werken, reageren vlot, hebben een uitstekend product en denken je

Als voedselboederrij kopen wij 75% van ons zaaizaad bij Bolster, omdat ze een ruwe keuze hebben tegen acceptabele prijs

Snel besteld, snel geleverd, goed assortiment

Ik heb hier wat zaden besteld voor een groentetuin. Een robuust pakket met zaden die makkelijk groeien. Hoop dat het de komende tijd groenten gaat afwerpen.

Goede zaden, snelle bezorging

De enige reden waarom ik geen 5 sterren geef, is dat ik ook graag in de gelegenheid zou willen zijn om de zaden zelf op te halen en zo de verzendkosten te verlagen. Ik woon namelijk redelijk dichtbij.

Snelle verzending en goede kwaliteit.

Groot assortiment, goede kwaliteit,snelle verzending, goede communicatie. Het enige “minpuntje “ is dat het nogal prijzig is. Voor de rest zeer tevreden.

Makkelijk besteld en ontvangen

Behalve de 9!! Mails die ik na de bestelling heb ontvangen van "jullie" en DPD . Alles top. Heb niet zoveel besteld (balcon) en pas voor het volgende jaar.. dus weet nog niet hoe eea uitpakt, maar heb goede hoop. Maar een ander zit wellicht wel te wachten op wanneer wel, of toch niet, en dan weer wel pakket aankomt.

Makkelijke website, goede informatie

Heel goed, snelle bezorging

Mooie producten in mooie, aansprekende verpakking!

Fijn dat het een brievenbuspakket was. Vijf euro verzendkosten vond ik wat hoog!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe