Snelle levering en milieuvriendelijk ingepakt

Prima service en kwaliteit producten

Goede producten en kwaliteit.

Prima zaden. Jammer dat het minimum bestelbedrag op 10,- ligt.

Ben blij met de zaden.

Makkelijke site om te bestellen. Snelle levering. Alles netjes en overzichtelijk !

Prachtige zaden! Ik er nog bij bestellen…

Ik bestel weer nieuw!

Prima bedrijf!

Goede kwaliteit, snelle levering.

Zaden snel geleverd in verpakking die door de brievenbus past, geweldig.

Ging allemaal vlot en moeiteloos. Wel vond ik de doos wat groot. Wel met milieu vriendelijke opvulling. Maar kan, met hetzelfde gemak, een kleinere doos of grote envelop zijn.

Goede producten, fijne tips.

Zaden zijn van uitstekende kwaliteit en ik vind het heel leuk dat ze ook goede tips geven voor de moestuin.

Goede producten snel geleverd

Goede producten snel geleverd

Alles tiptop in orde

Zie hierboven. Een advies: de verpakking bij zo'n kleine bestelling als de mijne kan een stuk eenvoudiger. Het hoeft allemaal niet zo stevig en gelikt te zijn.

uitstekend

Er wordt geleverd wat ik heb besteld. Snel en zoals gemeld door de brievenbus. Zelfs de verpakking helpt het milieu te sparen. Top!

Fijne website, goede producten.

Ik bestel graag bij De Bolster. Veel keuze in biologische zaden op een overzichtelijke website met duidelijke informatie. Ook de levering gaat altijd soepel.

Fantastische aankoop

Diverse zaden gekocht, makkelijk bestellen, snelle levering en de zaden groeien goed.

Goede en snelle levering

Veel keuze in N zaden groenten en bloemen.

We hopen dat iedereen biologische zaden koopt voor een gezondere bodem en een goede plant!

Mooi assortiment en goed voor de natuur!

Ik bestel regelmatig zaden bij De Bolster. Goede kwaliteit biologische zaden en mooie (inheemse) soorten. De zaden worden snel geleverd en de prijs is goed, gezien de kwaliteit! Bijna alles komt goed op.

Prima verpakt, snelle levering.

Groot assortiment.

Gewoon goed

Berichtgeving is goed. De zaden zijn goed. Kortom heel tevreden!

Levering is snel en compleet.

Tot zover komen de zaden van bolster altijd op. Ik vind het ook prettig dat ik kan zien dat het een F1 ze is of een vast zaad. Fijn dat dat erbij vermeld staat. Ik koop ze ook vaak bij ekoplaza maar op de site is het assortiment groter.

Snelle en goede service, kwalitatief prachtige producten

Ik ben heel blij met de zaden van Bolster, voor mijn groentetuin! De uitbreiding van mijn tuin staat op het programma en ik blijf graag bestellen bij Bolster. Enige tip is iets minder mails per bestelling. Ik zie door de bomen het bos(de bestelling/factuur) niet meer terug.

Communicatie en tips via email , levering en snelheid, factuur ,alles klopt superrrr

Prima ervaring.

Zeer tevreden over de kwaliteit.

Goede zaden

Goede zaden, goede beschikbaarheid en snelle levering

Goede kwaliteit zaden

Goede verpakkingen en duidelijke instructie online

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe