Snelle levering en goeie producten

De Bolster doet wat ze beloven. Snelle levering in een passende verpakking. Goeie producten.

Fijn dat er zo’n professioneel biologisch zaden bedrijf is.

Altijd snel en correct.

Zie onder.

Mooie zaden! Goede en snelle bezorging!

Super service

Vriendelijk te woord gestaan en super service

Snel bezorgd.

De Kiemkracht van de Bolster!

Na 1,5 dag in een kiemschaaltje te hebben gelegen zijn er al groene vlekjes te zien! Super spul!

Tevreden klant

Ik ben al jaren een tevreden klant bij deze webwinkel, die niet alleen zaad levert maar ook nuttige adviezen en tips geeft. Alleen jammer dat de koerier er zo lang over doet (standaard 2 dagen na afgifte). Bij een normale bestelling is dt geen enkel probleem, maar soms ontdek je dat in een dag iets verloren is gegaan en dan wil je liefst zo snel mogelijk nieuw zaad.

Al jaren zeer tevreden met de Bolster

Eerlijke zaden voor een prima prijs netjes verpakt thuisbezorgd.

super

Ik had een klein setje zaadjes besteld en dat was snel binnen. Goed verpakt met milieu-vriendelijk materiaal en een symphatieke note. De zaadjes zitten in de grond, ben zeer benieuwd naar het resultaat!

Goede kwaliteit en betrouwbaar

Levering is prima geregeld, de site is gebruiksvriendelijk en de kwaliteit van de zaden goed

wij gebruiken de broccoli kiemen als extra broodbeleg op kaas of vleeswaren met een beetje kruiden erop is dat prima te eten! Een aanrader.................

Makkelijke te bestellen, veel keuze (ik mis wel de sugarsnaps :-)) en er zitten veel zaden in 1 verpakking. Heel fijn in deze tijd waarin er zo veel wordt opgegeten door slakken. Gewoon opnieuw zaaien is met zaden van De Bolster geen probleem!

Prima bezorging op tijd zoals bloofd

Moet de zaden nog planten. Heb er alle vertrouwen in dat dit product goed is!

Goede levering van kwalitatief goede zaden

Ik ben erg tevreden over de zaden van de bolster!

Duidelijke website, goed assortiment, goede communicatieve en snelle levering

Beste biologische zaad winkel

Zaad bestelt … snel ontvangen .. blij dat jullie bestaan :-))

Ik ben tevreden met de gang van zaken bij de Bolster

fantastisch

Snel levering En netjes verpakt er is zorg aan besteed.

Biologisch...fijn!

Kortom: bezorging: goed, website goed, biologisch: heel goed.

Eerste ervaring zeer positief

De bestelprocedure verliep erg goed: overzicht assortiment in catalogus en online, bestelling online, snelle bezorging, goede verpakking.

Uitgebreid assortiment goede service

Sinds ik vier jaar geleden met mijn moestuin ben begonnen bestel ik bijna alles bij de Bolster. Er is een uitgebreid assortiment aan zaden met ook wat meer ongebruikelijke groenten als wortelpeterselie, schorseneren, gele biet etc. Bovendien is alles biologisch en van goede kwaliteit en heb ik alles altijd binnen enkele dagen keurig verpakt in huis. Ook de klantenservice is top, beantwoorden altijd vragen over het gebruik van de producten erg snel. Ik zou 5 sterren gegeven hebben als de prijs voor een aantal producten niet zo was toegenomen (of het aantal zaadjes voor dezelfde prijs is verminderd).

Voldoende, maar...

Ik zou 't heel fijn vinden, als ik een bestand met de EAN barcodes en aantallen in de webshopomgeving in zou kunnen lezen, zodat ik mijn bestelling met onze handterminal kan doen, in plaats van dat ik deze handmatig in moet geven. Over de rest van jullie dienstverlening zijn we tevreden. Dank en vriendelijke groet, Lex, Van Nature Nijmegen

Hommeles met DPD

Inmiddels had ik contact met Iris Pedonomou over dit probleem. Over De Bolster heb ik geen enkele klacht, zeer veel lof zelfs, maar bij DPD lopen ze echt de kantjes er af. Ik kreeg een mail wanneer ze langs zouden komen: niemand gezien of gehoord. Vervolgens een mail dat ze me helaas gemist hadden (ik was thuis n.b.). Vervolgens een mail dat mijn bestelling naar een afhaalpunt was gebracht, maar zonder enige informatie over welk afhaalpunt dan ook... Ooit, lang geleden, heb ik wel eens wat opgehaald bij Bizzsite in Ootmarsum (maar ook wel eens bij boekhandel Brummelhuis of aan De Meijerij), gokje dus, maar daar lag het inderdaad. Het pakketje bleek een dusdanig formaat te hebben dat het met het grootste gemak door de brievenbus had gekund, dus ik verdenk de firma er sterk van dat ze nooit bij mij langs zijn geweest...

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe