De bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Duidelijk werd aangegeven dat het om brievenbus post ging. De Bolster heeft een overzichtelijke webwinkel met een uitgebreid assortiment. Echt een aanrader voor de tuinier.

Heel prettig en gezond bedrijf met goede kwaliteitsproducten

Fijne website en heel goede kwaliteitsproducten, biologisch en gezond. Snelle levering en goede service. Dit is wat er nodig is in de wereld en in de natuur en tuin!

Snel in huis

Snel geleverd.

Ruime keus bio

Betrouwbaar zaad, mooie rassen. Bestellingen steeds adequaat geleverd. Goede info via de website!

Snelle levering.

Super bedrijf! 100 % biologisch!

100 % biologisch en dat draagt dit bedrijf op alle manieren uit! Op tijd mails rondsturen met goede informatie wat betreft zaaien, planten op het juiste moment. Goede acties! Heel blij mee!

Goeie kiemkracht

Ik heb blij dat ik weer gekozen had voor de Bolster. Voor mij niets anders dan biologisch. Niet alleen voor mezelf, maar zeker ook voor de insecten en het bodemleven. De Bolster voldoet voor mij aan alles wat ik wil.

Alles perfect geregeld.

Zaad overzichten overzichtelijk . Prijzen prima.

Goede kwaliteit voor prima prijzen

Ik koop al jaren m’n zaden bij Bolster en ben erg tevreden.

Prima, vlotte levering

Nog niet alle zaadjes zijn opgekomen,maar de eerste al wel. Zending zat tenminste niet in een overbodig grote doos en paste gewoon door de brievenbus. Ik ga hier volgend jaar weer bestellen.

Prima service, snelle levering

Vlotte levering

keurige afwikkeling

snelle versturing

Top gedaan!

Top! Snelle levering!

vlotte afhandeling

krijg niet waar je voor betaalt

Ik bestelde een zakje venkelzaad (bijna 5 euro voor 50 zaden). er zaten slechts 32 zaden in. Ik heb geklaagd en kreeg een ander pakket toegestuurd (zonder bericht/verontschuldiging), opnieuw hetzelfde probleem: (minder zaden dan wat er op het pakket staat). Ik wil graag een bedrijf dat ik kan vertrouwen.

Geweldig en perfect

Na mijn vraag om het binnen 3 dagen te versturen was het op tijd voor mijn aanvang vakantie van een weekje. Na de vakantie , vandaag, is alles 100% opgekomen., dus binnen 8 dagen. Dus ik vind de afhandeling, verpakking, bezorging en kwaliteit van het zaad perfect.

Bestelling gedaan. Na paar dagen de zaden in huis. Goed zaad met goede kiemkracht. Zeer tevreden over de kwaliteit. Ook een goede omschrijving van de plant er bij , de pootafstand staat vermeld wat je bijna nergens anders terug kunt vinden. Ook heel correct. Ik ben goed tevreden. Misschien als snijbloemkweker zou ik wel nog een groter assortiment tegemoet zien in de toekomst.

Snelle levering. In de brievenbus

Nu nog groeien.

Netjes afgeleverd, goed verpakt en op tijd geleverd.

Goede zaden

Prima gegaan, snelle levering

Prima gegaan, snelle levering. En minimaal verpakt.

Altijd goed!

De Bolster levert altijd alles op tijd. Prima website. Ik vind zaden van Bolster niet altijd in fysieke winkel dus via de website is wel zo handig. De zaden zijn van een prima kwaliteit!

Top service. Zaden waren perfect verpakt en verstuurd.

informatief website, makkelijk en mileu-vriendelijk verpakking

GMO-vrij, de hoogste kwaliteit en snelle levering...what more to say? ....Dankjulliewel!

Goede zaden

De meeste zaden doen het heel goed. Ik vind het belangrijk dat z biologisch zijn. Helaas zijn ze daardoor logischerwijs wel wat duurder.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe