Als vanouds, biologisch, betrouwbaar en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Zie boven.

Snelle en correcte levering van goede producten.

Fijn dat op de site bij elke zaadsoort een uitgebreide omschrijving zit . Belangrijk allemaal biologische zaden. De meeste zaden ( 95 procent ) doen het heel goed. Een enkele zaadsoort komt niet op Wel duurde de levering langer dan werd aangegeven

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden over de Bolster zaden

Altijd keurig verzorgd en met een kaartje van degene die de bestelling heeft verzameld. Persoonlijke touch.:)

Betrouwbaar als altijd

Al jaren bestek ik de zaden voor mijn moestuin bij jullie. Dit verloopt altijd prima. Over de kwaliteit van de zaden ben ik bijzonder te spreken!

snel

betrouwbaar, goede tips én biologisch natuurlijk :)

Het ging even niet goed, maar na een mailtje is een en ander razendsnel hersteld en was mijn bestelling binnen 24 uur bezorgd.

Veilige verpakking

Prima zaden

De bestelling verliep heel soepel. Prachtig wat jullie aanbieden. Misschien dat het versturen van enkele zaden in eenvoudiger verpakkings materialen kan, maar her was keurig verpakt.

Zeer snelle en correcte levering

Goede kwaliteit zaad, ik gebruik het al jaren. Hele goede website en de volgende dag geleverd.

Snel en fijn dat er geen plastic vulling in zat

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Klantvriendelijk bedrijf

Mooi optijd

goed assortiment, snelle levering

Graag vooraf iets meer duidelijkheid over de exacte uitleverdatum. Het pakketje zou eerst op vrijdag bezorgd worden, daarna op zaterdag en uiteindelijk werd het op maandag gebracht, toen ik niet thuis was.

So far so good! Ben benieuwd naar de plaatjes!

Diensten goed!

alles pico bello in orde, en redelijk snel thuisbezorgd

verder geen kommentaar

snelle bezorging

Groeikracht lijkt goed!

Goede kwaliteit biologische zaden en uitgrbreid assortiment

Al meerdere keren besteld voor mijn groente- en bloementuin van 400m2, waar ik biologisch/ecologisch tuinier. Bestellingen worden snel en goed geleverd, daarbij ook qua verpakking denkend aan het milieu. Het bewuste karakter wordt daarmee goed doorgevoerd. Daarbij staat op de website goede en nuttige informatie. Kortom, een perfect bedrijf om klant te zijn!

top

onzinnig

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Ik krijg mijn jaarlijkse bestelling in prima conditie op de deurmat. In de verpakking zaten deze keer alleen de zakjes zaad en geen opvulchips. Die laatste zouden biologisch afbreekbaar zijn, maar ik heb ze inderdaad toch liever niet. Mijn dank hiervoor.

Alles prima verpakt. Ziet er goed uit!

Ik heb een acht gegeven omdat ik hoop dat alles /iedereen altijd probeert om stappen te maken voor een nog betere wereld.

prima service

De zaden waren goed en plasticvrij verpakt. levering was snel en ging door de brievenbus

De bolster,garantie voor een goed produkt.

De jarenlange ervaring met De Bolster garendeert een goed produkt. Zaden van een opperbeste kwaliteit.. De kennismaking met de mensen die er werkzaam zijn overtuigend een goed gevoel bij alles wat er van de Bolster komt. Ik hoop er nog jaren produkten te kunnen bestellen.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe