Positief bedrijf,duidelijk en overzichtelijk

Duidelijke site met goede informatie. Snelle levering en het allerbelangrijkste, goede kwaliteit van de zaden.

Prima zaden, perfect verpakt geen overbodig vulmateriaal

Mooie biologische zaden geleverd door een betrouwbaar integer bedrijf

De bolster levert al jaren , heeft een naam opgebouwd . Levering per post gaat perfect . Biologische echt verantwoordde zaden

Mooi en goed product

Bijna alle zaden ontkiemen en je heb de zaden meestal binnen een paar dagen in huis.

Van kiemkracht tot krachtvoer

Goede kwaliteit zaden en service

Snelle levering goed verpakt vriendelijke service

Snel op vragen gereageerd. Op tijd geleverd en de DPD bezorgservice is als altijd zeer goed.

Snel en netjes verpakt, veel keuze in bio!

Mooie producten van goede kwaliteit! Meer dan genoeg te kiezen

Snelle levering.

Uitstekend zaaigoed

Biologische zaden? Echte zaden, planten zoals ze bedoeld zijn. Wij bestellen graag bij De Bolster. Het komt in een duurzame verpakking, het komt snel en het zaaigoed komt eigenlijk altijd wel uit. Wij eten het hele jaar van deze groenten, kruiden en wat al niet meer. Heerlijk!

Ik ben blij dat u een zaadbedrijf bent wat eerlijk zaadgoed verkoop

Ik wil geen genetisch gemanipuleerd zaadgoed in mijn tuin, daarom ben ik blij met jullie.

Top !

Erg duur maar duidelijk biologische top producten. Vele pakjes zaad gewoon door de brievenbus. Heel goed verpakt. Zeer snel bezorgd. Elders hebben ze misschien nog meer keuze maar wat heb je daaraan als de levertijden vaak heel lang en vaag zijn. Hier was alles op voorraad en direct verzonden.

groot assortiment

vlug geleverd, goede verpakking en ruim assortiment, maar dit jaar niet zo tevreden over de zaden van tomaten en paprika. Het duurt heel lang voor ze opkomen en blijven lang heel klein. Ik ben nu 2 maanden verder met tomaten en ze zijn nog maar 10 cm. Andere jaren had ik grotere planten en de paprika's zijn nu nog maar 5 cm en staan ook al tijden in de aarde. De andere zaden zijn nog niet opgekomen dus kan ik nu niet over oordelen

opnieuw vlotte afhandeling

Toppie

website duidelijk en genoeg info

tevreden tot nu toe. Verzendkosten zouden m.i. als briefpost (bij 1 of 2 zakjes zaad) veel lager kunnen/mogen

Goede zaden

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de zaden, maar ik zou als hobbyist soms net iets meer informatie willen over teeltwijzes. Daar ligt nog wel een verbeterpunt. Zeker bij de wat ingewikkelde soorten.

Snel en adequaat

Bij een door mij verkeerd besteld product werd het na retourzending het snel teruggedraaid. Vriendelijke klantenservice en snel terugbetaald.

Altijd heel fijn om te kopen van De Bolster

De website is overzichtelijk en makelijk te navigeren, en veel keuze. En het feit dat alles biologisch is vind ik erg fijn.

Goede vlotte bezorging en de zaden in goede staat.

Fijn dat ik niet lang op de zaden hoefde te wachten. Ze waren goed verpakt.

Ik bestel graag mijn zaden bij de Bolster omdat ze biologisch zijn en goede service hebben.

Prima Deze enquete is wel irritant

Mijn ervaring is goed zoals het hoort te zijn

De verwerking en ontvangst van de zakjes bloemen en kruidenzaden zijn goed en daar ben ik blij mee.

Zaden prima!

Bezorging door dpd was n drama. Ik moest mijn brievenbus(!)-pakket ophalen ergens op n afgelegen terrein waar ik nooit kom om vervolgens ook nog mijn id te moete laten scannen voor n brievenbus pakketje. Het was een heel gedoe daar waar ik me niet prettig bij voelde. Dit doe ik dus nooit meer. Over de zaden ben ik tevreden en koop al langer bij Bolster. Mag. Anita Alleman

Ik ben zeer tevreden over jullie combinatie van biologische zaden en snelle levering

Ik ben een tevreden klant. Voor mij zouden alleen wat meer diverse en bijzondere soorten interessant zijn en soms ook wat kleinere hoeveelheden. Ik ben een moestuinder met een tuin van 150 m2.

Veel keuze en een goeie service

Ik koop nu al een aantal jaren bij Bolster en hun kwaliteit is consequent. Hun website is overzichtelijk met duidelijke informatie. Ik blijf een blije klant. Echt een aanrader als je biologische zaden wil hebben.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe