Nog net geen 10 omdat het mijn eerste Bolster zaai jaar is.

Bolster zaden heb ik ontdekt via mijn favoriete kwekerij Bastin . Als zij deze zaden verkopen , dan moet het goed zijn . De moestuin zaden zitten nu volgens aanwijzingen combinatieteelt in de grond . Nu is het afwachten , ik heb er alle vertrouwen in.

Bestelling na contact alsnog ontvangen

Blijkbaar heeft dpd zijn zaken niet helemaal voor elkaar. Na contact met bolster alsnog snel geleverd waarvoor dank.

Snel en eenvoudig te bestellen.

Super website, snel en eenvoudig. Snelle levering en zaden zijn van topkwaliteit.

top , goede kwaliteit snelle levering

gemakkelijk besteld, goede kwaliteit snel in huis. Komen hun afspraken na!

Biologisch geteeld en snel in huis

Mooie goede zaadjes die altijd uitkomen. Belangrijk dat er een biologisch keurmerk op zit. Wat ik in de grond stop is gegarandeerd goed en gezond voor het bodemleven. En ook voor alles wat rondvliegt!

Goede kwaliteit en prima bezorging

Makkelijk kunnen zoeken op de site, producten snel geleverd en duidelijke communicatie over de stand van zaken rondom de verzending en levering. Compacte verpakking voor de zaden, niet groter dan nodig en het komt heel aan.

Snelle bezorging en goede zaden

Geen teleurstellingen met de zaden.

adequate bezorging

alle zakjes mooi compact te samen gedrukt zodat het in de brievenbus past

Prima voor elkaar en lekker snel geleverd. Ik ben blij

Snel geleverd, en duidelijke omschrijving hoe te zaaien enz ben heel tevreden

Als altijd uitstekend. En supersnel geleverd.

Zie hiervoor.

Overzichtelijk site, prima producten en de levering is snel

Prima produkten.

Ben heel tevreden over de kwaliteit van de produkten.

Goede verpakking en duidelijke zaai instructies. Nu moeten de zaadjes alleen nog ff groeien en daarna bloeien.

Je krijgt wat je besteld hebt. Erg fijn.

Zoals altijd weer snel, compleet, goed en vooral goed zaaizaad geleverd!

Ik werk al jaren met De Bolster en ik heb nog nooit gehad dat een levering van zaad niet volgens afspraak geleverd werd.

Snelle verwerking

Positief

Prima, goed verpakt op tijd bezorgd.

Duidelijke website

Toegewijd en betrouwbaar aan de natuurlijke groei van planten

Als ik zaden bestel is dat bij een bedrijf dat toegewijd is aan de natuurlijke manier van telen. Blij met de Bolster!

Zoals altijd alles prima in orde

Ik werk graag met biologische zaden en bestel daarom bij De Bolster. Ik ben nog nooit bedrogen uitgekomen. Vanaf de bestelling tot mijn groenten op tafel gaat alles goed. Ik ben er blij mee!

Super service

Goed zaad en super snelle verzending!

Betrouwbare goedw zaden

Eerste klas zuivere kwaliteit biologische zaden, zonder chemische bewerkingen van de gangbare zaden door monopolist Monsanto die dat wel hebben.

Vlot.... perfect volgs afspraak.....

Mooie website Naleveren: vlot.... mocht na levering rekening overmaken ... goede prijs goed assortiment

Bestelling online geplaatst en daarna telefonisch contact mbt verzending

Ik had onlangs een bestelling gedaan op de website maar had daarna nog een vraag over de verzending. Ik heb telefonisch contact opgenomen en er werd snel naar mijn bestelling gekeken en bevestigd dat het als brievenbus pakket verstuurd zal worden. Daar was ik heel blij mee omdat ik door andere verplichtingen niet thuis kon blijven om een pakket aan de deur aan te nemen. De volgende werkdag lag de bestelling al in mijn brievenbus en ik kon meteen aan de slag :-)

Blij dat de zaden biologisch zijn

Blij dat de zaden biologisch zijn, maar ik zou graag wat meer instructies willen op de verpakking. Wij zijn beginnende tuinierders en wij weten niet of planten in de zon kunnen of niet ed.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe