Biologisch

Ik ben erg blij met het feit dat al de zaden biologisch zijn ! Goede communicatie over het versturen en keurig verpakt en verzonden!

Mooie zaden snelle levering

Top bedrijf

Prima zaden, prima service en prima levering

Snelle bezorging in prima verpakking

De zakjes zaden zaten verpakt in een stevige kartonnen brievenbusdoos in een zo gunstig mogelijk formaat, zodat er weinig lucht werd bezorgd.

Prima bedrijf betrouwbaar

Snel geleverd in een prima verpakking .

goede service

mooie website, goede service

Nette en snelle levering van zaden

Handige website met de goede informatie. Bestelling ging probleemloos. Ook de levering was netjes en op tijd. Deel van de zaadjes zit al in een potje. Ik hoop op een even uitstekende oogst.

Mooie schone zaden

Netjes en stevige verpakking.Duidelijke instructie op de website.

De kiemkracht is zeer hoog

De kiemkracht is zeer hoog

Mooie producten. Uitgebreid aanbod

Mooie zaden, snel bezorgd

Prima, goed verpakt, alles dik in orde

Er was even een probleem omdat het pakket om nog onverklaarbare reden was zoek geraakt, maar dat ik prima opgelost en ik kan met opnieuw gestuurd bloemzaad aan de slag in mijn tuin.. heel fijn..

Top levering en goede beschrijving

Duidelijke beschrijvingen op de site. Producten zijn goed geleverd. Ben benieuwd hoe ze opkomen!

Snel en goede kwaliteit

De zaden zijn heel snel geleverd, zelfs nu het topdrukte is! Ik gebruik sowieso het liefst zaad van de Volster vanwege de goede kwaliteit.

Prima zaden

Ik krijg altijd de juiste zaden prima verpakt en snel in de brievenbus. De zaden zijn goed, heb altijd mooie planten en er heel veel plezier van. Aan de tips die Bolster geeft 5 enz.heb je echt wel wat!

Biologisch

Ik ben blij dat ik nu ergens biologische zaden kan kopen. Ze hebben grote keuze, goede prijzen en de bijen en andere insecten gaan straks niet dood als ze in mijn tuin komen. Win-win situatie.

Prima zaden!

Zaden komen goed op, zijn sterk en zuiver.

Besteld en netjes en op tijd geleverd

veel keus met mooie producten

de website werkt snel, heeft heel veel keus, en wordt doorgaans snel geleverd. veel betalingsopties. en ook goede uitleg over de producten met instructie.

Enthousiast

Fijn biologisch aanbod, snelle verzending en op de site staan blogs met tips.

Top service all round

Super website. Aantrekkelijk aanbod, relevante info., duidelijke taal. Makkelijk zaden te bestellen. Snelle levering. Betrouwbare producten. Goede en gezonde! opbrengst. Tips: Aangezien ik maar een klein moestuintje (4x8m) heb zou ik genoeg hebben aan de helft van de inhoud van de zaad-zakjes. Soms is de “zaai-afstand” info op de pakjes me niet duidelijk. Bv. m’n tuinbonen staan nu te dicht op elkaar. Dank jullie!

Volledig en verzorgd en kwaliteit.

Plezierig en uitnodigend !

Precies op de juiste dag en tijdstip geleverd

Zie bovenstaand

Vertrouwen.