Heldere site, duidelijke keuze mogelijkheden

Goede snell afhandeling

prima zaden, snelle levering

Goede ervaring met Bolster zaden

Mooie producten, Snelle levering!

Altijd tevreden met de zaden van de Bolster. Super fijn dat ze biologisch zijn en ze hebben een groot assortiment om uit te kiezen. Ze waren ook super snel binnen, dus ik kon meteen starten met zaaien voor dit seizoen! Helemaal tevreden.

Biologische zaden snel bezorgd

Het is inmiddels het derde jaar dat ik zaden bestel bij de Bolster voor zowel groenten als bloemen. Het bestellen is niet eenvoudig vanwege de grote keuze :) maar de levering is snel en de kwaliteit uitstekend. Bolster is wmb mijn ‘hofleverancier’!

Tot nu toe zeer tevreden over de kwaliteit van de zaden

Zoals je wenst

Bestellen is makkelijk dankzij de overzichtelijke site. Duidelijke aanwijzingen met betrekking tot de teelt van de planten. Bezorging netjes binnen gestelde termijn. Kortom een voorbeeld voor tal van andere webshops of leveranciers.

Snelle levering en goede producten

Heel Goed

Snel en goed geholpen

Mijn bestelling was na 2 weken nog steeds niet geleverd hoewel Bolster al de volgende dag de bestelling op de post had gedaan. DPD kreeg ik niet te pakken en toen ik aan Bolster uitlegde wat er was gebeurd namen zij contact met DPD op en stuurde ze direct de bestelling nog een keer. Een dag later lag de bestelling op de stoep.

Verzending is over nagedacht, voldoende beschikbaar

Wat ik mis op de verpakking van de wilde bloemebzaden is hoe je ze moet zaaien. Hoe diep vooral

Geleverd wat afgesproken is

Een geslaagd en verantwoord zaaiseizoen begint bij de bolster

Goede zaden die prima ontkiemen. Fijn verpakt met afbreekbare opvulling. Hele ruime keuze en veel info op de website.

Zeer tevreden klant.

Prima bedrijf wat zeer goede biologische zaden kweekt, ben daardoor ook al jaren klant.

prima website, snelle levering, mooie zaaiselpakketten

gewoon prima!

goede zaden, goede service, goed verpakt, goed bezorgd!

Zeer goed!

Altijd goed zaad ;-) Snelle verzending en een van de weinige bedrijven die nog echt biologisch is en niet opgekocht door grote spelers. Heel tevreden.

Betrouwbaar en snel

Mooi assortiment en snelle levering

Na lang zoeken een insecten vriendelijk leverancier

De natuur laat zich niet misleiden, kies dus voor biologische zaden voor het behoud van de (bijna) zeldzame insecten.

prima levering

Geen vertraging in de zending

Op tijd. Degelijk en duurzaam verpakt. Nu nog de tuin in.

Fijne winkel om goede en biologische zaden bij te kopen.

Altijd goede opbrengst

Biologisch dynamisch voelt en smaakt goed

Snel en milieuvriendelijk

goede producten, duidelijke en kloppende informatie en snel geleverd met een persoonlijk tintje

producten zijn goed en zorgvuldig verpakt op een verantwoorde manier. ruime keuze in het sortiment. goede kiemkracht . snelle verzending en levering en duidelijke informatie wanneer de bestelling geleverd wordt. ook de verpakking bij verzending is verantwoord en wordt uitgelegd.

prima en duidelijke website

nvt