Perfecte levering

Zo comfortabel om thuis vanuit je stoel alle zaden te kunnen bestellen voor het moestuinseizoen straks. Bovendien tipte de Bolster dat het lage BTW-tarief nu nog geldt. Als toegift zat er nog een zakje wilde bloemenzaad bij de bestelling! Erg leuk!

Geweldig producten, service en informatie.

Ik bestel elk jaar weer prachtige zaden van De Bolster, ondersteund op hun website met alle tips en informatie over teelt en zorg. Stevig verpakking met elke bestelling en altijd een persoonlijk, handgeschreven handtekening erbij. Dank jullie wel! Julian

Prima producten

Er kunnen bij sommige producten wat meer zaden in een zakje.

Prima shop!

Alles netjes verpakt, zaden kiemen goed.

Hele overzichtelijke website met goed teelttips en vanzelfsprekend prima zaden

Bij De Bolster verkopen ze prima zaden voor je moestuin. De website is heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Bestellen is eenvoudig en de bestelling wordt snel afgehandeld. Bezorging in passende verpakking , dus geen mega-grote dozen als het ook in een wat kleinere verpakking kan. Geen plastic in of aan de verpakking.

makkelijk en snel

Altijd leuk, in de kerstperiode maken we nieuwe plannen voor onze moestuin. In de webshop van de Bolster is het dan makkelijk uitzoeken. Ben al een lange periode klant want het zaad word altijd keurig en op tijd geleverd.

Mooi bedrijf met mooie produkten en veel keus.

Bestelling en levering ging vlot. Ik ben blij dat ze bio zaden verkopen.

goed zaad voor gezonde planten

Vlotte levering, gratis zakje bloemenzaak, netjes verpakt zonder plastic. Weer een goede ervaring erbij!

Gewoon top

Netjes alles binnen gekregen.

Prima verkrijgbaar biol. zaden

Ons aandeel aan milieu is o.a. beter geproduceerd zaad etc. Dan ben je bij Bolster aan goede adres. Tuinieren is toekomstbestendig en belangrijk voor biodiversiteit. Ook erg rustgevend. De Bolster timmert al jaren aan die weg: ga zo door!!

De beloftes worden waargemaakt.

netjes afgeleverd. geen onnodig grote verpakking. geen verspilling van verpakkingsmateriaal.

Kwaliteit

Kwaliteit in alle aspecten van begin tot eind

Goede service en kwaliteit zaden

Snelle levering, aantrekkelijke website met veel handige adviezen en fijne uitleg over zaden en gewassen.

Naast goede produkten, interessante informatie

Tevreden over de site met bestelmogelijkheden en levering van de bestelling.

prima service

Snelle levering, duurzaam verpakkingsmateriaal

De Bolster helpt!

De Bolster helpt niet alleen de biodiversiteit door het ruime aanbod van biologische zaden maar helpt ook mij, onervaren moestuinier, door de duidelijke teelttips op de website.

Op tijd, alles in één keer goed

Prima dienstverlening zoals het hoort

Een duidelijke en overzichtelijke website met een mooi uitgebreid assortiment

De website is heel gemakkelijk te doorzoeken en is zeer informatief wat betreft beschrijving van de gewassen, de zaaitijd en oogsttijd.

ik krijg wat ik vraag en levering zonder oponthoud of beschadiging biologisch gekweekt zaad in resyclebare verpakking.

Zeer speditief en transparent

Grote hoeveelheid en verschijdenheid besteld. Snelle afwikkeling en binnen korte tijd geleverd.

Ik ben al jaren een tevreden klant.

Bestelling klopt altijd.

Prima website, snelle levering

Uitgebreide website met veel informatie over zaden, inhoud zakjes en teeltwijze. Snelle levering.

Mooi bedrijf

Altijd goeie informatie bij alle zaden. Snelle levering.

Prima zaden, goede service

Ruim assortiment biologische zaaizaden, goede service en snelle verzending

Goed dat er nog zaadvaste rassen zijn. Focus vooral daarop!

Normaal bezorgd

Oude Oenerweg 13