Goede service en goede kwaliteit!

Goede service, goede kwaliteit!

Prima zaden snel geleverd

De zaden zijn altijd goed en worden snel geleverd

Steeds meer keuze in betrouwbaar zaaigoed, heel fijn voor ons en de natuur!!

Ben blij met de steeds ruimere keuze aan biologische zaden en alle info die de Bolster geeft over zaaien en zaden. Heel toegankelijk, snel toegestuurd en duurzaam verpakt. Kortom, ga zo door.

Uitstekende informatie. over de producten snelle verzending..altijd goed in orde

Kwaliteitsproduct, professioneel (kennis en advies), goed ver/bezorgd, duurzaam

Ik ben zeer tevreden over de zaden van en organisatie De Bolster. Veel kennis over en ervaring met ontwikkeling van biologische zaden en groot aanbod. Op de site vind je veel informatie en adviezen. Bestelling is eenvoudig en wordt in compacte en milieuvriendelijke verpakking bezorgd. Ik ben altijd blij als er weer een pakketje bezorgd wordt.

Prima ervaring, bestel er zeker weer.

Fijn om zo makkelijk biologisch gekweekte zaden te kunnen bestellen. Ik ben daar heel blij mee en snelle levering.

Ik ga voor biologisch

Sommige zaden doen niet wat zij beloven ook al volg ik de 'instructies'. Denk bijv. aan radijs, ik heb verschillende soorten geprobeerd, in de kas en buiten zonder resultaat. Ik zou wel willen weten waaraan dat ligt.

hele goede zaden, geniet eider voorjaar van alles wat eruitkomt!

Dit zijn de enige goede biologische zaden. Prachtige bloemen en groentezaden! verheug en verwonder me ieder jaar weer op wat er boven de grond komt!

snel geleverd en goeie zaden

Mooie eerlijke producten voor een eerlijke prijs

In een wereld waar we nu leven is het belangrijk om de biodiversiteit te ondersteunen. Dit kan heel mooi met de inheemse producten van De Bolster. Alle zaden die ik tot nu toe hier gekocht heb, komen op. En insecten en ikzelf worden daar blij van.

Mooi dat je bij De Bolster biologische zaden kunt bestellen in grote hoeveelheden.

We hadden een groenbemester nodig voor een tuin op ons tuinpark.

goede zaden en snel geleverd

Ik wil geen andere zaden meer dan die van de Bolster. Ze zijn eerlijk en kwalitatief erg goed. Vroeger kocht ik ze in de winkel, maar online besteld, is nog fijner. Meer keuze en ze worden snel en milieuvriendelijk verpakt geleverd.

Zeer snelle bezorging as brievenbus pakketje

De webshop van Bolster is zowel mooi als overzichtelijk. Ook staat duidelijk aangegeven welke bloemen en planten aantrekkelijk zijn voor bijen en vlinders. Bestellen gaat heel gemakkelijk. Alleen maar pluspunten.

Goed ingepakt en overzichtelijk

Al jaren en jaren betrouwbaar

Ik ben nog nooit teleurgesteld

Snel in huis

Duidelijk omschreven op de website. Site was prettig, bestelling was snel in huis.

Zeer snelle afwikkeling.

Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ik alles zou krijgen.

Goed product

Blij met de bestelling alleen de levering van dpd vind ik slecht heb erg lang moeten wachten

Kwaliteit goed, verzending goed. Heel erg tevreden

Hoge kwaliteit snelle bezorging persoonlijke aandacht

Ik koop al jaren bij de Bolster omdat ik heb gemerkt dat er altijd hele goede teelt uitkomt met veel opbrengst in de moestuin.

Mooie zaden snel geleverd

Ruime keuze aan biologische zaden, snelle levering en goed verpakt. Erg fijn om hier te bestellen.

Alles prima

Alles prima, verpakking leuk

Uitstekende ervaring met De Bolster.

Het aanbod biologische zaden bevalt mij.

goede producten en snelle zending

Nog wel een vraag: kunnen er er ook gebruikerservaringen worden vermeld bij de te verkopen zaden?

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe