Prima website, duidelijk, veel tips, snelle levering

Snelle levering van mijn bestelling, en de nieuws brief geeft vaak goede tips

Snelle levering, goede kwaliteit zaden.

Snelle levering, ruime keuze en goede kwaliteit zaden.

Prima zaden

Het is de tweede keer dat ik zaden bestel. Een zakje met zaden was helaas ‘overleden’. De kiemkracht van het zaad was eruit. De rest van de zaden waren goed. Graag zou ik ook Knoflook willen hebben, maar dat is niet verkrijgbaar bij de bolster. Zo ook losse uitjes en sjalotjes. Misschien een aanrader om dit in het assortiment op te nemen. Ik heb in de laatste bestelling een catalogus gevraagd (2024) helaas niet gekregen.

Bolster, hart voor een gezonde teelt!

Mooie selectie van biologische zaden. Goed ingerichte website. Vlotte levering.

schitterend zaad

fijn bedrijf, mooie producten, altijd blij wordt ik ervan hun nieuwsbrief te lezen

De zaden kwamen keurig op tijd. Klein,compact verpakt. Het komt allemaal mooi uit

bestellen en ontvangst is goed

Eerste zaden zijn geplant.. Moet nog opkomen dus in afwachting

Mooi bedrijf; betrouwbaar en betrokken bij wat ze doen.

Ik bestel al jaren zaden bij de bolster. Altijd weer leuk als het doosje met zaden wordt bezorgd. Alsof je voelt dat het pakketje met liefde is ingepakt.

prima product

genoeg keuze, goede service en levering.

Goede zaden, snel bezorgd

Biologische zaden, snelle bezorging, mooi bijen- vlinderpakket

Prima, snelle levering. uitstekende kwaliteit

Snelle levering. Goed bereikbaar en goede service. Website werkt prettig en uitstekende kwaliteit zaden.

prima producten en service

Snel en correct bezorgd, goed verpakt. Aan de telefoon wordt je prettig te woord gestaan!

Fijn biologische zaden!

Snel verstuurd

Snel en goed product

Mooi assortiment, biologisch en goed geleverd

Correcte en snelle levering

Uitstekende zaden, correcte en snelle levering

Onze ervaring uit voorgaande levering is dat de zaden goed en rijkelijk uitkomen.. Heerlijk genieten van groenten en fruit.

Rap

Snel in huis, Assortiment kan wellicht breder.

Altijd een feestje

Bestellen bij de Bolster doe ik al jaren, het is altijd een feestje. Van uitzoeken op de website tot het ontvangen van de zaden. Deze zijn altijd goed verpakt in een kartonnen doos met composteerbaar opvulmateriaal en een attent kaartje. Hier gaat dit allemaal op de composthoop. Zo hoeft ik alleen de zaad verpakkingen (uiteindelijk) weg te gooien. Super snelle levering, duidelijkheid in je mailbox. Dikke prima. De zaden hebben altijd een hoge kiemkracht en opbrengst (door de jaren groente, kruiden, bloemen, groenbemester, kiemgroenten geprobeerd) Dat zeg ik, een feestje! Blij met de Bolster!

Compact, netjes en snel. Tips voor zaaien zelf opzoeken, leuk als je daar een handleiding voor zou krijgen of verwijzingen naar een goede site.

Zaden van goede kwaliteit. Alles komt op en GMO vrij. Prima levering en goede communicatie over de levering. Mooi bedrijf met een mooie missie!

Ruime keuze én alles biologisch!!!

Heerlijk om zoveel keus in biologische zaden te hebben! Ik heb wel de papieren gids van vorig jaar nodig bij het maken van mijn keuzes. De bestellijst werkt handig. De zaden kwamen snel en alles ziet er mooi verzorgd uit. De nieuwsbrief met tips vind ik prettig.

prima en tijdige levering

De bestelling is snel te doen via de site van Bolster. levering is binnen en paar dagen en goed verpakt - ook duurzaam (alhoewel ik moeite heb om die groene zachte bollen in mijn compost te gooien.)

Precies zoals verwacht

Topservice en nu afwachten of de zaden tot bloei komen. Alle vertrouwen in.

Topkwaliteit zaden

Heel goede kwaliteit zaden en prima ondersteuning en service.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe