Goede keuze, kwaliteit, advies en levering

Als beginnend 'moestuinier' ben ik blij met jullie aanwezigheid

Prima webshop!

Ruime keus en vooral snelle levering en goede kwaliteit

Goed geregeld

Fantastische zaden met goede opbrengst

Elk jaar weer een feestje om uit te zoeken. De omschrijving op de website klopt. Het is makkelijk bestellen en je hebt ze zo in huis. De nieuwsbrieven zijn informatief. En dat allemaal biologisch met respect voor de natuur. Wat kan een mens nog meer willen dan straks verheugd zijn bij alles wat weer opkomt.

Het zaaigoed van De Bolster doet het goed in mijn tuin.

De tips en aanwijzingen zijn duidelijk.

snelle levering, prima verpakt

zoals gezegd: snelle levering, prima verpakt

snel, zorgvuldig

snelle service, zorgvuldige uitvoering

Heldere website, ruime keus, goede toelichting. Snelle verzending. Meer niet toe te voegen. Kortom, geen min punten.

Goed en snel geleverd met goede instructies

Goed verpakt geleverd, moet wel resultaat gaan geven!

Top zaden

Besteld en snel geleverd, mooi assortiment

Goede levering en snel

Topkwaliteit

Topkwaliteit

Elk jaar goede zaden en veel tuinplezier

Elk jaar een prachtige tuin met veel nectar eters

Goed, snel en heel netjes verpakt

Mooie verpakking en alles zat erin. Goede ervaring met de bolster. Goed zaad en ook mooie duidelijke webshop!

Ruime keuze

Mooie variatie aan zaden. Goede communicatie en snelle levering!

snelle levering, prima spullen

Zaadjes komen goed op. Fijn dat het allemaal biologisch is. Noodzakelijk voor bijen, vlinders en andere insecten. Voor mij een voorwaarde en belangrijke drijfveer voor het tuinieren.

Super service

Er was gedoe met de bezorging van het pakketje door bezorgdienst. De Bolster heeft het super opgepakt waardoor mijn pakketje toch nog goed is aangekomen.

Alles goed geleverd,nu wachten op resultaten

Wachten op het resultaat

Veel keuze in biologische zaden, snelle bezorging

Prima verpakking, niet overbodig groot en passend in de brievenbus, hergebruik materiaal is een goede zaak.

Krachtige mooie vitale zaden

Krachtige mooie vitale zaden. Goed en vlot bezorgd en met een fijn contact met de mensen van de Bolster.

Volgend afspraak geleverd.

Vlotte levering

Binnen 1vdag de zaden in huid

Goede service zoals gewend

Snelle service, en fijn om rechtstreeks bij de Bolster te kunnen bestellen ipv via andere online kanalen. Zaden zijn netjes verpakt,, snel geleverd. Zaden van vorig jaar zijn goed uitgekomen en verwacht dat van deze zaadjes ook weer.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe