Goed!

Snelle levering, overzichtelijke website

Prima zaden!

Ik bestel al jaren de biologische zaden voor bloemen. Duidelijke uitleg bij de beschrijving (zaai tips etc) en snelle verzending in eco vriendelijke verpakking. En vooral heel fijn dat ze biologisch zijn, vooral omdat ik de bloemen zaai voor vlinders, bijen etc.

Vlotte bestelwijze en een keurige bezorging

Vlotte bestelwijze en een keurige bezorging

Vlotte bezorging

Veel keus, en vooral fijn dat het biologische zaden zijn.

Mooie missie, snelle verzending, milieuvriendelijke en gulle verpakking.

Allereerst deel ik jullie droom en wil ik daar graag aan bijdragen door in mijn stadstuin groente te kweken met biologische zaden. Fijne, milieuvriendelijke verpakking en flinke volle zakjes.

compleet assortiment snelle levering

Het is een geruststellende gedachte dat er een site bestaat waar ik al mijn moestuin wensen in kan vervullen. Dank!

perfect

Snel, goed verpakt en goede zaden (blijkt uit de zaden van vorig jaar…)

Het voelt nog zo lekker persoonlijk

Al tientallen jaren bestel ik zaden bij de Bolster en bezoek regelmatig de open dagen! Dat doe je toch niet als je niet tevreden bent . Makkelijk bestellen, snelle nette levering, met vaak een persoonlijk tintje. Helemaal top !! Ik snap dat het niet meer te doen is maar ik mis de papieren catalogus echt heel erg. Het lag altijd op een zichtbaar plekje, koppie koffie en er dan even doorheen bladeren, héééérlijk !

Goede kwaliteit eerlijk en goed advies

Heel goeie feedback en snelle bezorging Sterke zaden met mooie opbrengst !

Kwaliteit, goed en snel geleverd.

Kwaliteit, goed en snel geleverd. Ik heb hier een paar keer eerder besteld; ook dik in orde.

Goede kwaliteit, vlotte toezending.

Ik bestel al vele jaren zaden bij de Bolster, altijd naar tevredenheid.

pakket was bezorgd, maar vriendelijke klantenservice

DPD gaf onterecht aan dat het pakket bezorgd was. Op aanraden van de Bolster telefoniste rondvraag gedaan in de buurt maar zonder succes. Klantenservice was daarna slecht bereikbaar. Maar na twee dagen medewerker aan de telefoon die meteen nieuw pakket op de brievenbus heeft gedaan, volgende dag in huis.

Goede kwaliteit

Snelle afhandeling, goede insteek vwb biologische teelt. Nette benadering wanneer nodig.

Makkelijk te bestellen, snel in huis.

Site is duidelijk en de zaden zijn makkelijk te selecteren. Bestelling was snel binnen. Een goede plek om biologische zaden te bestellen.

Goede kwaliteit en draagt bij aan een gezondere wereld

Een hele prettige website met een handige indeling, veel goede tips en hulp bij het gebruik van zaden en bijvoorbeeld bemesting. Biologisch zaad is uiteraard de enige optie en de kwaliteit is fantastisch. Alles ontkiemt zonder problemen.

Mooiste bio zaden, supersnel in huis!

Biologische zaden, alles mooi omschreven, prima prijzen en snel in huis, dit zijn de bedrijven!

Groot biologisch aanbod

Op aanraden van mijn moeder biologische zaden voor bijenbloemen gekocht. Mooi breed aanbod en het was snel in huis

Goed, snel en keurig!

Zie boven

Makkelijk, snel, biologisch

Bestellen van zaden was makkelijk. Binnen een daar dagen waren ze bezorgd, het kon gewoon door de brievenbus. Aanrader!

100%van wat je verwacht

snelle levering goeie producten

Snel en milieuvriendelijke verpakking

Snelle levering en de verpakking is milieuvriendelijk, het vulmateriaal heb ik op de composthoop gedaan en de verpakking bij oud papier.

Vriendelijk. Klantgericht. Duidelijk.

Ik had zorgen dat het niet op tijd geleverd kon worden en uitte die. Daar werd op hele prettige wijze op gereageerd, waarmee de zorg verdween. Contact was heel prettig, persoonlijk en vriendelijk.

Snelle levering en goede zaden

Makkelijke site om de bestelling te doen Snelle levering Uitstekend verpakt

Het adres voor biologische zaden

Snel en netjes geleverd.

Oude Oenerweg 13