Vooral de internet verwerking/bestelling met de juiste gewenste teksten, ik werd goed op de hoogte gehouden.

Goede kwaliteit zaden

Goede kwaliteit zaden, ik gebruik deze naar volle tevredenheid voor mijn moestuin.

Prima.

Snelle levering, slimme verpakking. Zaden ontkiemen niet altijd allemaal.

Fijne klantenservice, eerlijk antwoord indien ze geen antwoord op je vraag weten. Verzonden volgens afspraak. Ik ben aangenaam verrast over hoe goed de zaden tot nu toe op komen. Een heerlijk begin.

Hele fijne service, geweldig assortiment en snelle levering

Top service, prachtig bio assortiment, snelle levering. Fijne uitleg op website.

Snel en goed

Leuke artikelen, snel in huis

Op advies van een vriendin eens gekeken bij de Bolster voor een verjaardagscadeau. Een leuk aanbod en eens wat anders. Ik koos een doosje met theetuin zaadjes. Makkelijk besteld en snel in huis!

Helemaal prima

Mooie zaden, fijn verpakt, vlotte communicatie

Geweldige zaden van de bolster

Al jaren koop ik mijn zaden daar . De enige echte top

Snelle levering keurig verpakt

Het doosje past bij de inhoud dus geen overbodig verpakkingsmateriaal

Ruime keuze snelle levering

Prima bedrijf.

Alles snel en goed geleverd.

Alle zaden geleverd, ik was alleen op zoek naar drie aparte zakjes, die bleken onder in de doos, tussen het verpakkingsmateriaal te zitten. Ik had ze, omdat ze maar klein waren, over het hoofd gezien.

Goede producten en snel geleverd

Veel keuze uit echt biologische zaden, prima!

Goed zaaigoed, snelle levering.

Helder en duidelijk

Goede dienstverlening

Snel en accuraat

Snelle en correcte levering.

Geweldig, snel en accuraat!

De verpakking mag voor mij soberder. Klein kaartje van gerecyceld papier zonder kleuren of zo zou voor mij voldoende zijn. Dank je wel.

De bezorger had de doos met zaden en een glazen schaaltje over de schuttingen gedeponeerd. Pas een dag later zag ik dit, terwijl ik nog geen bericht had dat het al was geleverd. De doos was helemaal nat geregend, dus ik was bang dat de zakjes met zaad ook nat zouden zijn. Dit was gelukkig niet het geval. Ik heb dit aan De Bolster gemeld en ik kreeg daar heel snel een reactie op. Fijn dat men zo betrokken is! Ik werd gehoord en serieus genomen, super!

Prima verzorgd!

Fijne zaden hoop ook goede oogst...

Mooie producten, snelle service

Als beginnend tuinder helemaal blij met het startpakket

netjes, goed

Zaden gekozen. Het helpt als je zelf al een plan hebt, dan vind je het snelst wat je nodig hebt. De kopjes zijn overzichtelijk. Binnen een paar dagen thuisbezorgd.

Ik kies bewust voor biologische zaden, bollen en bloemen.

De website is heel duidelijk en overzichtelijk. Vooral de kleuren en beschrijvingen van de verschillende bloemen spreken mij aan. De keuze wordt daarom vergemakkelijkt. Verpakking en bezorging is prima. Het pakket is te volgen. Ik word eraan herinnert, wanneer het tijd is om zaden te bestellen.

goede ervaringen met Bolster

belangrijk biologische zaden, duidelijke site, snelle levering, compact. stevig doosje, geen extra verpakkingsmateriaal.

zo als het moet

ok

snel en betrouwbaar

ik kreeg precies wat ik besteld had

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe