Vlotte afhandeling en keurig bezorgd in een brievenbuspakket.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen van biologische zaden

Goede zaadhandel, correcte afhandeling

Fijn om biologisch aan de gang te kunnen gaan in onze volkstuin.

Zo fijn om ons pak zaden voor groenten en kruiden binnen te krijgen bij de start van een nieuw jaar volkstuin.

Goede zaden sterke planten

Goede zaden, ontkiemen goed en worden sterke planten. De opbrengst is goed

betrouwbaar en goed

Heb vertrouwen in de kwaliteit van de zaden en service van Bolster. In al die jaren heb ik een keer een klacht gehad, die telefonisch goed is afgehandeld. Er was toen ander zaad in een zakje gekomen, ik heb dit gemeld. De bestellingen worden vlot behandeld. Ik ben al jaren trouwe klant, vooral ook omdat de zaden afkomstig zijn van ecologische teelt.

In goede orde

Snel verstuurd en ontvangen. Vooraf mooie catalogus per post.

Voor een brievenbuspakketje vind ik de verzendkosten wel hoog.

Zaden van hoge kwaliteit

Vanaf het moment van bestellen tot het moment van leveren word je zeer goed op de hoogte gehouden. Zeer ruime keuze aan zaden op de website van heel goede kwaliteit

Vlotte bezorging. Klein brievenbuspakket

Goede communicatie, levering op tijd en volledig.

De zaden moeten hun werking natuurlijk nog bewijzen… Maar het idee dat ze biologisch zijn is een super uitgangspunt!

Heel snel en vriendelijk ook als iets mis gaat.

niets op aan te merken

super

the delivery was on time, and the package was well done. I will be planting the seeds soon. Dank je wel!

Alles ging super gemakkelijk, bestellen, bezorgen. Verpakking ook prima. Ik ben er heel blij mee. Wij hadden nog wat zaden. Volgendjaar gaan wij zeker alles bij jullie bestellen.

Mooi aanbod, altijd snel geleverd. Uitstekende kwaliteit.

Mooi aanbod, altijd snel geleverd. Uitstekende kwaliteit.

Niks op aan te merken

Veel en fijne producten, duidelijk overzicht. Prettige updates over bestelling en bezorging, heel fijn dat het een brievenbuspakket kon zijn.

Ideaal pakket met leuke groenten voor op het balkon. Zeer tevreden. Fijne en snelle levering.

Goede leveringen

Zoals vorig jaar goede producten in juiste verpakking. Snel gevering

Duurzame kwaliteit

Snel en correct geleverd

De Bolster is een prachtig bedrijf met verantwoorde producten.

De zaden zijn van uitstekende kwaliteit en op de site staat alles zo goed beschreven dat zelfs een beginner slaagt

Altijd weer een feest om de brochure door te nemen en dan via de websitebezoek te bestellen. De levering gaat snel. De verpakking is een feest voor mijn duurzame oog. De dozen bewaar ik omdat ik ze mooi vind.

Gewoon goed

Nogmaals gewoon goed