Erg fijne webshop

Al een paar keer zaadjes besteld en alles komt mooi uit. Bloemen zaad speciaal voor bijen en vlinders werkt echt goed. Leuke webshop en bezorgen razendsnel in de brievenbus. Fijn dat het biologische zaden zijn.

Snelle levering, alles super in orde

Veel informatie en altijd correcte levering

Gebruik al jaren biologische zaden van De Bolster en ben daar erg tevreden over. Het alsnog opsturen van een vergeten artikel gebeurd ook altijd zeer snel en zonder problemen.. Duidelijke informatie over de juiste teelt.

Duidelijke website, snelle levering. Milieuvriendelijk verpakt (jammer van de elastiekjes).

Veel keus en goede uitgebreide uitleg. Dank!

Ik bestel hier elk jaar zaden, zeer tevreden over alles!

Uitstekende ervaring

Snelle levering, goede verpakking en biologische kiemzaden in grotere verpakking. Precies wat ik zocht. Dank.

Betere zaadkwaliteit zonder gif en kunstmest

Als tuinieren je hobby is wil je natuurlijk geen insecten vermoorden of de omgeving vervuilen met gif. Ook niet als dat ergens anders is. Logisch gevolg is dan ook dat je je eigen omgeving niet wilt verontreinigen met fungiscide, insecticide, of herbicide gecoate zaden uit de gangbare landbouw. Voor mij is het dan logisch dat je biologisch geteelde bollen en zaden koopt. En weet je wat? De kwaliteit van de zaden is misschien zelfs nog wel beter dan elders. Ik ben zo blij dat de Bolster nog bestaat! ♥

Uitstekend, handige website snelle en correcte levering.

Altijd super tevreden

Tevreden over kwaliteit en levering! Heel fijn

Prime verpakte, kwaliteitszaden.

Mijn wens zou zijn iets meer uitleg over het oogsten evt. Onderhouden/ snoeien van het betreffende gewas.

Goede service snel geleverd

Goede zaden goede service

ervaring weet ik nog niet, heb nog niet gezaaid

Vorig jaar kwam de wortelpeterselie de pastinaak en de kool slecht of niet op. weet niet of dat aan het zaad ligt of iets anders.

Duidelijke site met mooie producten

Ik vind biologische Zaden belangrijk. Bij bolster vind ik alles wat ik hebben wil met duidelijke uitleg per soort. Snelle levering en ziet er netjes uit.

In een hele prettige verpakking ontving ik mooi op tijd mn bestelling. Op naar het voorjaar en zaaien maar!

Goede ervaring

Snelle en verrekte levering, goed verpakt

Altijd,goede kwaliteit en snelle service.

Goede service, maar verpakking kan soberder

Ik bestelde een paar zakjes zaad en die werden verstuurd in een doosje met afbreekbaar opvulmiddel. Dat laatste lijkt me wat overdreven. Een elastiekje om de zaadjes en in een envelop is al voldoende bescherming. Less=more!

Fijn om niet te hoeven checken of zaden biologisch zijn

Het is in vergelijking met andere webshops erg fijn om er vanuit te kunnen gaan dat de zaden biologisch zijn, scheelt weer veel uitzoekwerk. Pluspunt! Het was even een uitdaging voor mij om aan de minimale bestelhoeveelheid te komen, zonder leveringskosten en voor 5 euro is dat toch bijna 2 zakjes met zaden. Na wat plussen en minnen de bestelling doorgezet, levering was per brievenbuspakket en kwam netjes binnen, bij het uitpakken kwam ik erachter dat ik iets verwijderd had wat ik niet had moeten verwijderen, wrs te snel geweest. Mijn fout uiteraard. Contact gezocht met Bolster of er een mogelijkheid is het zakje met zaadjes per post te verzenden, maar helaas was dit niet mogelijk ivm het systeem. Wat zie ik dan als verbetering? Verpakking op maat. Om zo nog beter aan het milieu te denken. Bijv een duurzaam luchtkussen envelop, voor de kleine orders en waar dan misschien ook wel lagere verzendkosten aan gebonden kunnen zitten. Wellicht ook mogelijk om te kijken naar uitbreiding van verkoop in winkels in omgeving Gelderland/Achterhoek. De tip was om hier te gaan kijken, maar helaas moet ik daar ruim 30 min voor rijden in een gebied waar ik verder niets te zoeken heb/ iets kan combineren.

snel en goed verpakt geleverd

De website was overzichtelijk. De verpakking was precies groot genoeg, dus geen loze ruimte, en de weinige opvulling was biologisch afbreekbaar.

Servicegericht én biologisch

Snel geleverd, keurig verpakt , kwaliteit!

Altijd bestellen we hier onze zaden. Dus heel tevreden. Wat meer nieuwe soorten zou welkom zijn, assortiment verandert weinig wat betreft groentezaden

Uitgebreid assortiment, altijd goede kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd.

Ben er blij mee

Het resultaat hangt er erg vanaf welk product je zaait. Spruitkool wil totaal niet, komkommer ook niet. Stamslaboon: geweldige opbrengst. Ga het dit jaar weer proberen met andere rassen. Voor mij alleen maar biologische zaden. Ga zo door

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe