Ik kreeg de verkeerde zaden toegestuurd!

Beste mensen van de Bolster, ik had bij jullie tuinbonen besteld. In plaats daarvan kreeg ik blauwschokkers. Ik had het doosje nog niet open gemaakt, omdat mijn tuin nog te nat was om te zaaien. Vandaag was de dag! Maar toen zag ik dat er helemaal geen tuinbonen in het doosje zaten! Heel vervelend, want biologische tuinbonen kan ik hier in Amsterdam en omstreken, niet krijgen. Nu heb ik gewone, niet biologische in mijn tuin gestopt.

Prima zaad en snel in huis

Alles goed geregeld

Mooie producten fantastische service

Naast een zeer ruim aanbod van biologische zaden ook veel andere mooie producten te verkrijgen. Verder een fantastische klantenservice.

Biologische kwaliteit

Al jaren ben ik zeer tevreden.

Flexibele- en korrekte levering

Bestelling is erg snel geleverd, wat erg plezierig was omdat het een cadeau was!

vlekkeloos

toegankelijke website, makkelijk bestellen, snel in huis, faire prijs

Biologisch, dus beter

Ruim biologisch assortiment. Snel geleverd.

Vriendelijk, niet moeilijk, goed

Ik vond het prettig dat je snel nog telefonisch toe kon voegen aan de bestelling wat ik vergeten was. Het moet in deze wereld allemaal zogenaamd enorm (professioneel), waar door het mens gerichte, persoonlijke contact verdwijnt en alles extreem zakelijk word. Dat gevoel had ik bij jullie niet en dat vond ik top.

Alles was uitstekend!

Een vergissing in mijn bestelling werd zeer snel opgelost. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis! De verpakking van de zaden is zeer goed en er is geen overbodig materiaal gebruikt. De verpakking van het theekruiden-pakket is erg aantrekkelijk en kan zondermeer als cadeau dienen. Kortom: deze webshop is een echte aanrader voor moestuinliefhebbers!

uitstekend

goed verpakt en geweldig resultaat betreft de kruiden.

Snelle levering van het bestelde

Snelle levering van het bestelde

Niets op aan te merken, gewoon top

Snel in huis, goed verpakt

Blij met een snelle mooi verpakte levering.

Pakketje is een “kadootje”, kaartje erbij met info over verpakking is top. Info op de zakjes zaad is ook superduidelijk.

Altijd tevreden. Iets meer keuzehulp, ik vind uit 5 soorten courgette kiezen heel lastig, zou weleens fijn zijn. Maar dus ook ruime keuze en mooie aanbod.

Goede kwaliteit zaden

Ik kies graag voor de Bolster vanwege goede kwaliteit zaden . En de biologische kwaliteit, In de laatste jaren veel gedoe gehad met dpd vervoer, pakje kwam niet aan ! Dit jaar ging beter met post.nl , hoewel de verzending best lang duurde…. Tip ! Het zou fijn zijn als de zakjes hersluitbaar zouden zijn .

De beste in biologische zaden!

Ik bestel al een paar jaar bij de bolster. De zaden zijn van een super kwaliteit en hun service is top. Snelle levering en met duurzame zorg verpakt.

uitstekend

Mooie zaden, snel geleverd via brievenpost.

Goede en vriendelijke service

Onze bestelling is ziek geraakt. Na mijn telefonisch contact hierover is er direct gereageerd en is de bestelling diezelfde dag nog bezorgd.

Gewoon prima

Bestellen verloopt vlot, verzending ook. Prima spullen

prachtig bedrijf, goede site

Hele fijne leesbare site met ruim informatie. Ook het leveren van de zaden is geweldig. Gewoon goed, helder en fijn

super goed

Snelle vlotte service, klant vriendelijk, snelle bezorging. Goede produkten. Ga zo door.

Ruime keuze

Heerlijk dat alles biologisch is en dat er ook nog heel veel te kiezen valt. Na het bestellen werden de zaden netjes en op tijd geleverd. Nu nog even afwachten of er allemaal mooie plantjes uitkomen!

Duidelijke info op website Goede, snelle bezorging

Duidelijke info op website en een snelle bezorging

zeer goed

Groot assortiment alles volgens afspraak

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe