Biologisch is fijn maar best veel komt niet op

Ik genoot absoluut dat de Bolster goede zaden levert. Ze worden ook altijd goed verpakt en op tijd geleverd. Ik bestel hier omdat het biologisch is, vind ik belangrijk. Maar ik vind het wel onhandig dat er best veel niet opkomt. Ook niet bij voorzaaien in de kas.

De zakjes met zaden waren goed verpakt in een mooi doosje. Ik ben er heel blij mee. Ik kan het iedereen aanraden om bij de Bolster hun zaden in te kopen. Alles wat je koopt is biologisch geteeld en daar varen we wel bij. Laat het voorjaar maar komen.

Prima producten met oog voor gezondheid en omgeving

De producten zijn prima. Enige punt van aandacht is het overzicht van producten die men kan bestellen.

super brievenbus pakketje

Altijd fijn als t door de brievenbus kan en je er niet voor thuis hoeft te blijven

Super goed.

Super goed.

Gaat al jarenlang fantastisch.

Snelle levering, correct en ook heel fijn dat het door de brievenbus past.

Gewoon keigoed

Alle zaden die ik kocht, zijn keurig netjes besproken in de begeleidende beschrijving. Dus werd erg makkelijk om een bestelling te doen

Onze ervaringen met De Bolster zijn al vele jaren in alle opzichten heel positief.

Goede zaden. Goede verpakking. Goede levering.

Goede bestelling

snelle levering, goede informatie

De Bolster levert snel en helpt ook digitaal bij het (moes)tuinieren door middel van nieuwsbrieven met nuttige en bruikbare tips. De kwaliteit van de zaden is prima!

Netjes verpakt, snel geleverd

Blij met de mooie zaden! Heel erg benieuwd hoe alles zal smaken. Prima service, duidelijk website, snelle verzending en netjes verpakt. Bedankt!

Persoonlijk

Ik heb nog steeds het gevoel dat er iemand mijn bestelling verzorgd die ik ken. Al is dat niet het geval . Alleen jammer dat het alleen nog maar digitaal kan. De mooie zaden catalogus mis is erg.

Veel informatie op de site en snelle levering

Je kunt veel info vinden over het kweken van allerlei gewassen. Ook een aantal eigen rassen van Bolster die elk jaar weer met veel succes in onze moestuin en kas staan.

Doen wat jullie beloven

Altijd goede info en goed resiltaat.

Snelle en eerlijke service

Goede info en groeitips per soort. Makkelijk terug te vinden op de website. Snelle levering. Plasticvrij verpakkingsmateriaal - alles gerecycled.

alles hartstikke goed !!

heerlijk om uit te zoeken, goed materiaal, goede info, via de e-mail leuke informatie, bezorging snel en nog nooit verkeerd gegaan

leve biologisch zaadgoed

Bestellingen worden altijd vlot afgehandeld en netjes ingepakt. Belangrijkst voor mij is de biologische productie en kwaliteit.

Zeer kleurrijke verpakking.

Bij uitpakken komt een fijn gevoel naar boven.

Heel goede snelle service

Jammer van de catalogus, ik keek daar altijd naar uit in december. Ik doe mijn bestelling nu wel digitaal, maar kijk toch nog stiekem in een oude catalogus, die ik bewaard heb. Gewoon voor de ideeën.

Ruime keuze snel geleverd!

Gewoon een hele fijne site om je biologische zaden te kopen!

Professioneel

Duidelijke site Goede communicatie middels mail. Verzending oke Biologische aspect van belang!!

Gewoon goed.

Snel besteld, snel bezorgd. Als ik een puntje van kritiek moet geven is het dat de site niet optimaal werkt op een telefoon. Telkens als ik 1 pagina terug wil, dan ga ik helemaal terug naar de homepage.

Netjes en snel geleverd, duidelijke info op zakjes, veel keus.

Goede organisatie en perfecte levering.

Zaden snel geleverd en nabestelling bracht geen extra kosten met zich mee. Geweldige transparante organisatie.

Makkelijk en snel!

De webshop is eenvoudig en de bezorging heel snel.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe