Super kwaliteit producten mét aandacht, duurzaam en klantvriendelijk

Prima webwinkel. Fijn dat de zaden via brievenbuspost worden bezorgd in duurzame verpakking zonder plastic. Kwalitatief hoogwaardige producten. Een kaartje met handgeschreven naam van de medewerker is een fijne manier om de betrokkenheid en aandacht te laten zien. Klachten worden op een klantvriendelijke en gulle manier opgelost. Gewoon een heerlijk bedrijf!

Gevarieerd aanbod en snelle levering

De zaden van De Bolster hebben een goede kwaliteit, zijn 100% biologisch en GMO-vrij. Dat zijn voor mij de hoofdredenen om hier te bestellen. Het aanbod is gevarieerd en een bestelling is snel thuis geleverd. Echt top!

Goede servise

Goede tips snelle levering Aleen jammer dat tuin bonen drie maal wit uit het assortiment zijn

Zeer snelle en correcte uitvoering van de bestelling

In een precies passende verpakking is mijn bestelling zeer snel en correct verzorgt.

Betrouwbaar vol biologisch leven

De Bolster zorgt voor kwaliteits zaden, die de potentie van gezond eten en een gezonde Aarde in zich hebben

Makkelijk meer doen voor milieuvriendelijk groen

Veel keuze in bloemen en groenten en kruiden, milieuvriendelijk geteeld en bezorgd

Uitgebreid assortiment met prima zaden voor een scherpe prijs!

Prima ervaring en een snelle levering.

Producten zoals omschreven en verwacht. Keurig snel geleverd.

Prettig zakendoen.

Snelle service van topzaden.

De zaden zijn van goede kwaliteit en levering gebeurt snel. Meestal past het in een brievenbus pakket waarvoor je niet thuis hoeft te blijven. Top dus!

alles klopte

Prima en snel

Handige site om te bestellen, vlotte afhandeling en levering.

Zoals het moet

Besteld, betaald en heel snel ontvangen, zonder sores of andere ongemakken. Kunnen meer sites een voorbeeld aan nemen.

Doe niet mee aan schrijven van opstel.

Zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd

Geen overbodige verpakkingen. Alleen kartonnen envelop zonder plastic. Levering volgens afspraak.

Heldere webshop, goede pridukten, correkte levering.

Fijne kleine brievenbusverpakking.

Snelle service van puike produkten

Erg goede zuivere produkten

Snelle service, goed concept.

Allleen maar positief

Ik koop nooit andere zaden dan van de Bolster omdat ze een mooi assortiment hebben, maar vooral omdat het biologisch is en dus niet schadelijk voor de bijen en vlinders

Alles in een volledig en afbreekbaar pakket

Pakket was compleet, en alles op tijd en volgens afspraak bezorgd

Een snelle levering

En in een verantwoorde verpakking!

Prima zaden, snelle verzending.

De Bolster is voor mij het bedrijf waar ik al vele jaren tot volle tevredenheid zaden koop.

Site kan nog wat overzichtelijker. Ik had nog een oude catalogus met bestelnummers, anders had het zoeken wel meer tijd gekost...

Snelle service, fijn dat het een brievenbuspakket is.

snelle bezorging

Fijne samen werking