Pluspunten
niks aan toe te voegen
Verbeterpuntenga zo door
Bedankt voor je perfecte rating Miranda! En natuurlijk bedankt voor je motiverende woorden. We blijven streven naar tevreden klanten, mooie Woodprints en het behalen van dikke 10en. We wensen je veel plezier met je Woodprint!
Hartstikke bedankt voor het delen van je topreview! Een mooi cijfer die we met open armen ontvangen. Heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Prachting stuk hout gekregen per post. Via facebook ook prima te woord gestaan op een aantal vragen.
Bedankt voor deze toprating en review Johan! Geweldig dat je Woodprint helemaal naar wens is en de service via Facebook een goede indruk heeft achtergelaten. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Nog mooier dan verwacht
Bedankt voor de dikke 10 Franca! Super om te lezen dat de kwaliteit naar wens is. Je verwachtingen zijn zelfs overtroffen, helemaal top! Heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Goede informatie geven Hulpvol als je een vraag hebt Goede prijskwaliteit
Hartstikke bedankt voor het delen van je topreview! Super dat je onze service heel goed ervaren hebt. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
We zijn heel erg tevreden met onze bestelling en hij hangt er al TOP TOP , en ook heel goed verpakt
VerbeterpuntenAlleen het mailverkeer, die in reclame box komt .
Bedankt voor je super beoordeling Nelcio! Een geweldig cijfer waar we heel erg trots op zijn. We kunnen niet verzekeren dat het mailverkeer 100% goed gaat. In sommige gevallen, in jouw geval dus, kan de mail belanden in de reclamebox. Onze excuses hiervoor! Desondanks wensen we je veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Snelle en goede leveringen en product zoals je hem gemaakt hebt.
Super dat de levering en Woodprint helemaal naar wens is! Bedankt voor het delen van je review Maaike. We wensen je veel plezier ermee.
Hartstikke bedankt voor het delen van je review. Jouw topcijfer zorgt voor een brede glimlach op ons gezicht. We wensen je veel plezier met je Woodprint!
Bedankt voor je topcijfer en review! Heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Snelle nette levering
Verbeterpuntende Zijkanten hadden gekleurd moeten zijn, dan was het product een cijfer 10 waard.
Hartstikke bedankt voor je geweldige review Joke. Top dat de levering snel en naar wens is geweest. De zijkanten printen we niet mee, aangezien dit een tijdrovend klusje is. Daarnaast willen we hierdoor de houtbeleving centraal zetten. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Heel goede uitleg gekregen Vriendelijke aflevering
VerbeterpuntenDoe zo verder
Bedankt voor je motiverende review en topcijfer :D Super dat de uitleg en aflevering van je bestelling naar wens is. We houden deze koers aan en gaan door met onze service. Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint!
Bedankt voor het delen van je geweldige rating! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Geweldige service. Ontzettend blij met mijn Woodprint :)
Wat een topcijfer Marinda! Super dat het product helemaal geslaagd is :D Hartstikke bedankt voor het delen van je review. Heel veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Mooi bord zeer tevreden over
VerbeterpuntenReageren op mail, bij ziekte ook klantenservice goed invullen met personeel
Bedankt voor je review Jeanet! Geweldig dat je tevreden bent met je Woodprint. Het is alleen jammer dat je onze klantenservice niet goed ervaren hebt. Onze excuses als je geen reactie van ons hebt ontvangen. We gaan extra aandacht besteden om de klantenservice te perfectioneren. Desondanks wensen we je veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt zodat het product niet kan beschadigen.
VerbeterpuntenDe pins voor de landkaart op hout zijn te groot. Ik heb geen antwoord gekregen op een vraag die ik bij mijn bestelling had geplaatst.
Bedankt voor het delen van je toprating Lisa! Super dat de levering en het product naar wens is. Excuses als je geen reactie van ons hebt ontvangen. In de meeste gevallen sturen we geen reactie (vraag bij de bestelling), maar handelen we hiernaar. Dit is blijkbaar toch een aandachtspuntje voor ons. Desondanks heel veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Perfect afgewerkt product
Hartstikke bedankt voor je mooie review Marc! Top dat je super tevreden bent met je Woodprint. We wensen je heel veel plezier ermee.
Pluspunten
Prima verzorgd, geen op of aanmerkingen. Mooie print in mijn werkkamer, ben zeer tevreden!
Bedankt voor je toprating en review! Een geweldig cijfer waar we heel erg trots op zijn. Super dat de print helemaal naar wens is. We wensen je veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Originele concepten
VerbeterpuntenWij ontvingen de bevestigingsmail ivm het opgestuurde product pas nadat het reeds geleverd was.
Bedankt voor je review en compliment Tina! Jammer dat de communicatie niet vlekkeloos verlopen is. Je hoort inderdaad de bevestigingsmail direct na de betaling te ontvangen, en niet als de Woodprint geleverd is. We gaan direct met jouw feedback aan de slag. Desondanks willen we je heel veel plezier wensen met je Woodprint!
Pluspunten
Prettige communicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden en krijgt snel antwoord op je vragen
Bedankt voor het delen van je topreview en rating! Hartstikke fijn dat de communicatie volledig naar wens is geweest. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Eigen aanpassing gemaakt op de houten wereldkaart. Snelle reactie en super service.
Bedankt voor dit geweldige cijfer! Super dat je onze service zeer goed ervaren hebt. We wensen je veel plezier met je Wereldkaart.
Bedankt voor het delen van je review! Ik zie dat u niet helemaal tevreden bent met onze kwaliteit en vakmanschap. Ik zou hier graag meer over willen weten. Stuur ons een bericht naar [email protected] en samen bespreken we graag uw verbeterpunten.
Pluspunten
Mooi product!
Bedankt voor het delen van je review! Geweldig dat het product geslaagd is! We wensen je heel veel plezier ermee. Groeten! Dennis van Woodprint.
Pluspunten
snelle levering van een goed product!
Hartstikke bedankt voor je topreview Leontine! Super om te lezen dat de levering en product naar wens zijn. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint!
Bedankt voor het delen van je ervaring! Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint. Groeten! Dennis van Woodprint.
Bedankt voor de perfecte score Patrick! Een geweldig cijfer dat we met open armen ontvangen. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Lorentzstraat 7
3846AV Harderwijk
Woodprint was bijna een decennium geleden de initiator en pionier van het printen op hout. Wij hebben anderhalf jaar in onderzoek geïnvesteerd, voordat wij verantwoord producten konden aanbieden. Doordat wij uitsluitend FSC gekeurd hout gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen. BIj Woodprint werken professionals werken aan je natuurlijke product. Mensen met kennis van zaken die je graag van het juiste advies voorzien. Door onze vakmanschap en passie maken we de mooiste producten voor consumenten en de zakelijke markt.