Pluspunten
De wereldkaart is zo mooi. Het hout is prachtig , de kaart is erg goed gelukt. Nu snel de kamer opknappen zodat hij aan de muur kan.
VerbeterpuntenNvt
Super om je geweldige review te lezen Denise! Bedankt voor de dikke 10. Heel veel plezier met het pinnen van je gemaakte reizen!
Pluspunten
Mooie printen
VerbeterpuntenDe houtstructuur was aan de rand beschadigd bij aankomst
Hartstikke bedankt voor het delen van je review! Super om te lezen dat de print naar wens is Alain. De Woodprint hoort natuurlijk niet beschadigd aan te komen. Onze excuses hiervoor! Heb je ons een mail gestuurd hierover naar [email protected]? Desondanks willen je heel veel plezier wensen met je Woodprint.
Bedankt voor je toprating en review Erwin! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint. Groeten, Dennis van Woodprint
Pluspunten
Top service.
Geweldig om te lezen Andrea! En natuurlijk bedankt voor je dikke 10. We wensen je veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
goede communicatie, producr goed gemaakt en afgeleverd
Bedankt voor je toprating en review Arenda! Super om te lezen dat de communicatie en product naar wens is. Heel veel plezier met je Woodprint.
Bedankt voor deze perfecte score Judith! Een cijfer waar we heel trots op zijn. Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint.
Hartstikke bedankt voor je mooie beoordeling! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Ik kon gemakkelijk via facebook mijn vragen stellen. Deze werden snel en uitgebreid behandeld. Tevens stelden zij mij op de hoogte van een betere kortingscode die volgende week uit ging komen. Dat was erg attent.
VerbeterpuntenWellicht kan er een notitie bij de landkaarten worden geplaatst over het feit dat de donkergrijze/zwarte afdruk op hout soms wat slechter uit kan komen door de houtkringen. Er zijn wat lichte witte vlekken zichtbaar. Ik had dit graag van te voren alvast geweten.
Pluspunten
Snelle levering. De woodprint wordt goed ingepakt zodat het niet beschadigd kan worden. Mooie kwaliteit van de print.
Bedankt voor je toprating en review Sara! Super om te lezen dat de levering en kwaliteit helemaal naar wens is. Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint. Groeten, Dennis van Woodprint
Pluspunten
Snelle verzending van het product, goed verpakt.
VerbeterpuntenIk heb geen bevestiging gehad van de aankoop, ook toen ik een mail stuurde heb ik geen reactie gehad.
Bedankt voor je review Floortje! Normaal gesproken hoor je een bevestiging via de mail te krijgen. In sommige gevallen beland deze in de spambox. Ik ga kijken wat de oorzaak is. Maar een mail sturen en geen reactie van ons krijgen, is onacceptabel. Onze excuses hiervoor! Desondanks willen we heel veel plezier wensen met je Woodprint.
Pluspunten
Bedankt voor je mooie cijfer! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
2 x besteld producten zijn super en netjes e-mail wanneer geleverd word
VerbeterpuntenDe bezorger heeft het voor de deur neergezet ivm niemand thuis Is voor ons geen probleem
Hartstikke bedankt voor je perfecte score Wilbert! Super om te lezen dat beide bestellingen netjes zijn afgeleverd. Wanneer er niemand thuis is, proberen we het pakketje of bij de buren af te leveren of op een andere dag. Ik zal je verbeterpunt meenemen naar onze bezorgdienst. Veel plezier met je Woodprint!
Bedankt voor je mooie beoordeling Evi! Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint. Groeten, Team Woodprint
Hartstikke bedankt voor je geweldige rating Stéphanie! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint. Groeten, Dennis van Woodprint
Bedankt voor deze perfecte score Tom! Hier streven we naar! Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint.
Bedankt voor je beoordeling Jeremy! Qua communicatie scoren we goed, maar de kwaliteit lijkt niet naar behoren. We willen graag weten waar onze verbeterpunten liggen. Je kunt een mail sturen naar [email protected]. Desondanks wensen we je veel plezier met Woodprint. Groeten, Dennis van Woodprint
Bedankt voor je topreview! We ontvangen je mooie cijfer met open armen. Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint!
Pluspunten
snelle levering zonder problemen. Top!
Hartstikke bedankt voor dit topcijfer! We streven altijd naar een dikke 10. Super dat je onze service perfect hebt ervaren. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Ik was erg blij met de indicatie van de kwaliteit bij het in- en uitzoomen van de foto.
VerbeterpuntenDe beschrijving van het ophangsysteem was erg summier. Dit kan misschien verduidelijkt worden met een tekening of plaatje erbij.
Bedankt voor het delen van je toprating! Super om te lezen dat onze service goed bevallen is. Standaard voegen we een kleine tekening bij de bestelling, samen in het zakje met het systeem. Als dit onduidelijk is, dan gaan we kijken hoe we dit uitgebreider kunnen uitleggen. We gaan zeker met jouw feedback aan de slag. Veel plezier toegewenst met je Woodprint.
Als hij klaar is een mail sturen rond de middag en niet tegen sluitings tijd
Hartstikke bedankt voor je review! Waarschijnlijk is je Woodprint aan het einde van de dag op 'klaar' gezet. We hanteren vaste momenten om bestellingen op deze status te zetten. Hierdoor hebben we meer grip op alle bestellingen. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint! Groeten, Dennis van Woodprint
Bedankt voor je toprating! Een geweldig cijfer dat we met open armen ontvangen. Heel veel plezier met je Woodprint. Groeten, Dennis van Woodprint
Pluspunten
Mooie kwaliteit Woodprint
VerbeterpuntenCommunicatie met de website verliep helemaal niet zoals hier vermeld staat ik heb 4 x moeten bellen om mijn bestelling op tijd geleverd te krijgen... dat was een beetje jammer
Bedankt voor je beoordeling Toos! Super om te lezen dat je blij bent met de kwaliteit. Helaas is de communicatie niet soepel verlopen, onze excuses hiervoor! We nemen jouw feedback mee naar toekomstige bestellingen. Desondanks wensen we je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt.
Hartstikke bedankt voor je perfecte beoordeling! Een cijfer waar we super trots op zijn. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Snelle en vlotte levering! Had een kapje in mijn kader waardoor ik het zonder probleem kon laten omruilen! Top-service
Bedankt voor je topreview Billy! Wij streven uiteraard naar tevreden klanten. Jouw beoordeling en dikke 10 maakt onze dag helemaal goed! Heel veel plezier met je Woodprint. Groeten, Dennis
Pluspunten
Maken prachtige dingen!!
VerbeterpuntenGeen!!
Hartstikke bedankt voor je compliment en toprating. Wij zijn super trots op je perfecte score! We wensen je veel plezier met je Woodprint.
Lorentzstraat 7
3846AV Harderwijk
Woodprint was bijna een decennium geleden de initiator en pionier van het printen op hout. Wij hebben anderhalf jaar in onderzoek geïnvesteerd, voordat wij verantwoord producten konden aanbieden. Doordat wij uitsluitend FSC gekeurd hout gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen. BIj Woodprint werken professionals werken aan je natuurlijke product. Mensen met kennis van zaken die je graag van het juiste advies voorzien. Door onze vakmanschap en passie maken we de mooiste producten voor consumenten en de zakelijke markt.