Pluspunten
snelle reactie bij vragen
Verbeterpuntentsja, er is een periode in het jaar dat jullie producten niet direct uitgepakt worden omdat het cadeaus zijn voor 5 december of Kerst. In mijn geval zitten daar nog verjaardagen tussen ook in deze speciale maand. Ik wil dan de stevige verpakking niet openmaken, maar dat door de uiteindelijke ontvanger laten doen. Misschien valt er te overwegen om - in geval van beschadiging en/of verkeerde toegezonden artikel - iets langer de mogelijkheid te bieden tot retourneren. Alternatief: als iemand al bij bestelling opgeeft dat het een cadeau betreft, krijgt hij iets langer de gelegenheid te retourneren. Ja, ik begrijp dat dit lastig is, want dan gaat iedereen natuurlijk invullen dat ze er langer over willen doen. Maar ja, ondernemen is risico nemen, toch? En als jullie garant staan voor de kwaliteit en juistheid van het geleverde, zal dit toch eigenlijk vrijwel nooit een probleem opleveren. En als er toch een probleem is? U wilt toch tevreden klanten, dus dan lost u dat natuurlijk direct op, nietwaar ? Afijn, een goed bedoeld advies. Groet, henk meeuwisse
Bedankt voor je review Henk! Ik snap je advies. Omdat we dagelijks tientallen bestellingen verwerken, werken wij consistent met dezelfde retourmogelijkheid. In jouw situatie, zoals een cadeau in de verpakking laten, is het iets lastiger. Je wilt natuurlijk de verpakking intact laten, maar als de retourdatum is verstreken, is retourneren niet meer mogelijk. We streven uiteraard naar tevreden klanten. Ik ga jouw goed bedoelde advies meenemen naar onze Woodprint service afdeling.
Pluspunten
Mooi product.
VerbeterpuntenDe bestelling was al bezorgd. Twee dagen na levering ontvingen wij een mail dat onze bestelling geprint was. Dit was vreemd want de bestelling was al 2 dagen eerder bezorgd.
Bedankt voor je beoordeling! De bevestigingsmail van je geprinte Woodprint hoort inderdaad niet na de bezorging te komen. Onze excuses hiervoor. We nemen je feedback mee om dit in de toekomst te voorkomen. Heel veel plezier nog met je Woodprint!
Pluspunten
Knap werk en snelle levering
Super om te lezen Linda! Bedankt voor dit mooie cijfer. We wensen je veel plezier met je Woodprint.
Bedankt voor je toprating Jacobs! Heel veel plezier met je Woodprint.
Suggestions
Proposer la traduction des mails en Français et/ou anglais.
Bedankt voor je aanbeveling en beoordeling! Top! Veel plezier met je Woodprint!
Hartstikke bedankt voor je geweldige rating! We wensen je veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
alles ging zoals het beloofd was... diverse spijkertjes zitten er al in. kunnen niet wachten tot de volgende er in kan...
Bedankt voor je review Marcel! Super om te horen dat de bestelling vlekkeloos is verlopen. Heel veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Super mooie wereldkaart op hout mogen ontvangen. Letters van de steden en landen zijn perfect te lezen zelfs op de door ons gekozen grootste formaat. Snelle levering en goed verpakt.
Hartstikke bedankt voor je toprating Manon! Super om te horen dat de wereldkaart helemaal naar wens is. Veel plezier met het pinnen van je bestemmingen.
Pluspunten
Echt een onwijs mooi hout schilderij! Past precies bij onze spullen in het huis. Had te laat op facebook gezien dat er een actie was en heb netjes de korting terug gekregen! Top service!!
Bedankt voor de mooie beoordeling Joyce! Super om te horen dat het schilderij geslaagd is. Heel veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Makkelijk voorprogramma om een mooie collage te maken. Goeie en snelle levering.
Hartstikke bedankt voor het geweldige cijfer! Fijn dat je ons voorprogramma super ervaart! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe levering laten doen door een meertalig persoon. Altijd handig voor kinderen die nog geen andere taal spreken en de deur open doen.
Bedankt voor je review Sabrina! Bij onze bezorgdienst werken bezorgers die uit meerdere culturen komen. Maar ik snap je punt! Gelukkig is het alsnog goed gekomen! Heel veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Prachtige landkaart op hout van hoogwaardige kwaliteit, ik ben er blij mee!!
VerbeterpuntenIk had geen track & trace ontvangen dus de verrassing was groot toen de pakketbezorger aan de deur stond
Bedankt voor je beoordeling Jessica! Super om te horen dat de landkaart helemaal naar wens is. Excuses als je onze track en trace code niet ontvangen hebt. Deze kan nog eens in de spambox belanden. Hopelijk was het een leuke verrassing. We wensen je heel veel plezier met je landkaart!
jammer dat de zijkanten niet zijn meegenomen met de houtnerf.
Hartstikke bedankt voor je review! Dit is een bewuste keus geweest. Na vele Woodprints kwamen we erachter dat het lastig is om de houtnerf ook aan de zijkanten te krijgen. Desondanks wens ik je heel veel plezier met je Woodprint!
Wat een geweldige rating Janine! Bedankt hiervoor! Geniet van je Woodprint.
Bedankt voor je toprating Antoine! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
In eerste instantie werd de verkeerde geleverd, dus na telefonisch contact werd dit meteen goed opgepakt en werd de juiste kaart voor ons klaar gemaakt en na enkele dagen hadden we hem in huis en werd de andere terug mee genomen
VerbeterpuntenMisschien is het een idee om op de achterkant van de wereldkaart met zwarte puntjes aan te geven hoe je het staaldraadje kan bevestigen, daar wij nu de eerste keer een verkeerde constructie bedacht hadden en hij daardoor niet netjes tegen de muur aan hing. Als er met puntjes zou worden aangegeven waar de draad het beste bevestigd kan worden, voorkomen velen een verkeerde montage en minder werk
Bedankt voor je beoordeling Kevin! Fijn om te horen dat je uiteindelijk de juiste wereldkaart hebt ontvangen. We zijn momenteel bezig om de uitleg voor de bevestiging te verbeteren/ vergemakkelijken. Dit is absoluut een verbeterpunt voor ons! Met jouw feedback gaan we aan de slag met een heldere bevestigingsuitleg. Heel veel plezier met je Wereldkaart!
Hartstikke bedankt voor je geweldige cijfer! Veel plezier met je Woodprint.
Bedankt voor je mooie review Tjeerd! Geniet van je Woodprint!
Pluspunten
Super schilderij en snelle levering.
Hartstikke bedankt voor het delen van je toprating Rob! We wensen je heel veel plezier met je schilderij.
Bedankt voor je topreview Petra! Een geweldig cijfer om heel erg trots op te zijn! Veel plezier met je Woodprint.
Heel erg bedankt voor je toprating Marjan! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Erg mooi houten landkaart uitstekende kwaliteit
VerbeterpuntenIk kreeg geen mail dat het doek al onderweg was hierdoor hadden we geen rekening gehouden met de leverdatum.
Hartstikke bedankt voor deze dikke 10! En super om te lezen dat je de landkaart erg mooi vindt. Je had inderdaad een mail moeten ontvangen met een track en trace code. Excuses hiervoor. We nemen je feedback mee voor toekomstige Woodprints. Veel plezier met je landkaart!
Pluspunten
Leuk contact over mail en zelfs een geschreven "geeltje" bij mijn vlaggetjes. Top!!
VerbeterpuntenGeen!
Bedankt voor je geweldige beoordeling Elise! Super om te lezen dat je ons zo positief hebt ervaren. Heel veel plezier met je woodprint!
Prima eindproduct, maar ik had de print donkerder verwacht.
Bedankt voor het mooie cijfer Harry! We streven ernaar om de verwachtingen te voldoen en eigenlijk te overtreffen. Met een foto op hout bestaat de kans dat de bedrukking ietjes afwijkt van de aangeleverde foto. Dit geldt voor Indoor en Outdoor woodprint! We wensen je heel veel plezier met je foto op hout!
Lorentzstraat 7
3846AV Harderwijk
Woodprint was bijna een decennium geleden de initiator en pionier van het printen op hout. Wij hebben anderhalf jaar in onderzoek geïnvesteerd, voordat wij verantwoord producten konden aanbieden. Doordat wij uitsluitend FSC gekeurd hout gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen. BIj Woodprint werken professionals werken aan je natuurlijke product. Mensen met kennis van zaken die je graag van het juiste advies voorzien. Door onze vakmanschap en passie maken we de mooiste producten voor consumenten en de zakelijke markt.