Bedankt voor jouw rating.
Fijn deze rating, dankjewel!
Bedankt voor je rating.
ga zo door
Doen we Eduard, bedankt!
Pluspunten
Snelle en nette levering
Bedankt voor de review en rating, we hopen dat de kids er erg veel plezier van zullen beleven!
Pluspunten
Snelle levering. Goed product.
Dank u!
Pluspunten
Snelle levering (zelfs sneller dan aangegeven)
VerbeterpuntenLeverdatum kunnen kiezen. Keuze of betere verdeling in kleur van vlaggetjes
Hi Daphne, bedankt voor je review en rating! Je geeft scherpe verbeterpunten aan, we gaan ze meenemen!
Pluspunten
- zeer snelle levering - goede staat van het product - eenvoudig ophangsysteem
VerbeterpuntenNee
Fijn om te lezen, bedankt.
Pluspunten
Snelle levering mooie afdruk
Verbeterpuntengeen
Bedankt Sandra!
Pluspunten
Bestelling liep heel vlot en de levering was op en top. Was geschenk voor een vriendin en deze was niet gewoon blij maar super blij. Ik overweeg zelfs om,er voor bij mij ook 1 aan te schaffen..
Geweldig om te horen dat ze er niet gewoon maar superblij mee was! Daar doen we het voor. Bedankt voor jouw review en rating!
Pluspunten
Ik had iets dat Custom moest gemaakt worden, dit was geen probleem! Super gemaakt, en dit tegen een heel goede prijs!
VerbeterpuntenDe firma waarmee je het item verzend, zou wel wat een bekendere speler mogen zijn, zodat je kan kiezen om het af te leveren in een parcel shop...
Goed punt betreffende de parcelshops! Bedankt voor de review en rating Thomas!
Pluspunten
snelle service, ziet er mooi uit. Ben er blij mee! Prijs/kwaliteitverhouding goed in vergelijking met andere aanbieders op dit vlak.
Bedankt voor je review! Fijn te lezen dat je blij bent met jouw print!
Pluspunten
Na schade op mijn eerste Woodprint is dit netjes opgelost.
VerbeterpuntenIk kreeg geen bericht van de vervoerder. Dus gokken wanneer die langs zou komen. De kwaliteit van de Woodprint is wat minder dan ik dacht. De eerste print was vlekkerig. De tweede een stuk mooier, maar er zit reuze snel schade aan.
Hi Erna, bedankt voor jouw review. Ons product is inderdaad nogal delicaat, en kan bij harde stoten of vallen beschadigen. Gelukkig leveren we gratis een solide ophangsysteem, dus als hij eenmaal hangt zal hij niet snel beschadigen ;)
Pluspunten
Geweldige service en per mail snel en goed contact waardoor mijn hart van hout perfect is geworden. Ook heel snel geleverd. Kan niet anders zeggen dan perfect!
Jeetje Wendy, wat fijn om te horen, dankjewel!
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Duidelijke foto's, niet mooier gemaakt dan het is. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen mail ontvangen met datum van levering.
Hi Wil, Bedankt voor je review en rating. Goed om te horen dat je de site straight-to-the-point vindt. Er word bij iedere zending automatisch een track-trace mail gestuurd naar de ontvanger. Deze belandt nog wel eens in de reclame-mailbox. Laat je ons even weten of de mail bij jou ook in jouw spambox staat?
Pluspunten
Veel sneller geleverd dan verwacht
Goed om te horen, bedankt voor jouw review en rating.
Pluspunten
Gewoon fantastisch
Beste Cor, Wat fijn dat je dit enthousiasme met ons wilt delen! Bedankt hiervoor!
Bedankt!
Pluspunten
Met de prijsvraag: "jouw mooiste zomershot" won ik een cadeaubon van maar liefst €100,00 bij Woodprint. En kon ik eindelijk de mooie wereldkaart op whitewash bestellen. Schitterende kwaliteit, snelle (bezorg)service, kortom, een dikke 10 voor Woodprint :-)
Kon ook haast niet anders met zo'n leuke foto Det! We wensen je er nogmaals veel plezier van, en bedankt voor je review en mooie rating hier!
Pluspunten
Het wordt snel verzonden en netjes ingepakt. Ook de leverancier (geen TNT, UPS of DHL) doen hun best voor nette levering. Bij ons was de doos kapot gegaan en er werd verzocht om de doos gelijk te openen om te kijken naar beschadigingen, indien het zo zou zijn dan werd het mee teruggenomen.
VerbeterpuntenMisschien een andere soirt uout of ondergrond, want de vlaggetjes kunnen er niet zo ingedrukt worden en op 1 plek is het hout al gesplitst.
Goedemorgen! Goed om te horen dat de vervoerder zulke zorg heeft gedragen voor het pakket. Gelukkig was de print onbeschadigd en kunnen jullie er nu van genieten! Het geniet de voorkeur om de vlaggetjes er met een hamertje in te slaan. Hout is natuurlijk geen vilt of kurk en is van nature wat steviger. Vlaggetjes er met de hand indrukken gaat wel, maar is niet aan te raden. Het voordeel is wel dat de vlaggetjes goed blijven zitten als je ze er in hebt getikt! Bedankt voor jouw review en rating!
Top Mariette, bedankt!
Pluspunten
Snel en goede kwaliteit
VerbeterpuntenOp facebook stond 15% korting. Daar werd ik door mijn vrouw op gewezen nadat ik de bestelling al had geplaatst. Na mail werd aangegeven dat de korting niet achteraf verwerkt kan worden en dus helaas pindakaas. Dit vond ik erg jammer, ook gelet op de reactie. Had meer medewerking verwacht.
Beste John, bedankt voor je reactie. Het klopt inderdaad dat je niet moet vergeten om bij het bestellen de kortingscode te gebruiken. Mocht je weer eens bestellen, kijk dan op onze Facebook of website of we wellicht een kortingsactie hebben lopen. Mocht je er niet uitkomen dan kun je ons ook altijd bellen of mailen om te vragen of er een kortingsactie loopt. Goed te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het product!
Thanks!!!
Hoi Ingrid, bedankt voor je prachtige rating!
Lorentzstraat 7
3846AV Harderwijk
Woodprint was bijna een decennium geleden de initiator en pionier van het printen op hout. Wij hebben anderhalf jaar in onderzoek geïnvesteerd, voordat wij verantwoord producten konden aanbieden. Doordat wij uitsluitend FSC gekeurd hout gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen. BIj Woodprint werken professionals werken aan je natuurlijke product. Mensen met kennis van zaken die je graag van het juiste advies voorzien. Door onze vakmanschap en passie maken we de mooiste producten voor consumenten en de zakelijke markt.