Pluspunten

Prachtige woodprint, goede hulp en service

Geen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooi materiaal

Duidelijkere uitleg op de site van materiaalkeuze

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super kwaliteit, super snelle levering!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

overzichtelijk, makkelijk te bestellen, mooi eindresultaat, snelle goede service. toppie

helemaal niets ga zo door ik ga nogmaals iets bij jullie bestellen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle levering-product goed verpakt

cadeaubon gekregen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het ziet er super goed uit en aan wie ik het cadeau gaf vond het helemaal super!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Makkelijke website duidelijk waardoor je snel een leuke woodprint kan bestellen !!

Mijn woodprint was een kado voor mijn man die zaterdag 11 oktober jarig was , de woodprint kwam op vrijdag 10 oktober en toen hij dat bij de deur aannam stond er met grote stickers woodprint en foto op hout !!! Voor hem was de verassing er dus niet !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg snelle en erg vriendelijke service. Ik was zelf laat het met bestellen, heb dit aangegeven en het is voor de datum welke ik graag wilde geleverd, dus dat was geweldig!

Iets duidelijkere beschrijving bij het ophangsysteem, met name hoe de lengte van het draad kan aanpassen naar je eigen wensen. Dit was voor ons niet volledig duidelijk of wij verwachtten er meer van.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De Woodprint was ontzettend mooi geworden en makkelijk ophangwerk erbij geleverd. Ook het contact met Woodprint was makkelijk, er werd zelfs nog even terug gebelt om iets voor de duidelijkheid te overleggen. Keurig verpakt en verzonden met goede beschermingsdoos. Dus eigenlijk alleen maar complimenten.

Geen! Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De meegeleverde ophang kabel is te lang voor mijn staande woodprint van 20 x 30. Ik kan hem dus niet ophangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op zich is het wel een mooie print geworden maar ik had bij de fotograaf iets dergelijks gezien en daarbij valt die van ons helaas heel erg tegen.

Misschien iets andere houtsoorten.

• Kennis & Vakmanschap

- ik had op maandagavond besteld, gelijk een bevestiging gekregen. verder in de loop van de week niks gehoord, zelf op vrijdag maar gebeld. het schilderij lag klaar voor verzending, hierna kon ik hem volgen, op zaterdag was die bij post afgeleverd, op maandag pas bij ons thuis (jammer dat dit niet vlotter ging). Het was volgens persoon aan telefoon erg druk die week in de fabriek, vandaar dat ik niks had gehoord. Tja, dat kan niet hé?! > het zou mooi zijn als je je bestelling in de gaten kan houden (bv wat Albelli doet), orde in ontvangst, orde gemaakt, orde klaar, etc... Ik had het idee dat ik misschien wel belazerd was aangezien ik na een bevestiging niks meer hoorde...Uiteindelijk prima in orde gekomen, maar dat was jammer. - gevonden via een schilderij wat in een restaurant hing

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Toen er niet op tijd geleverd kon worden, werd ik gebeld. Dat maak je niet vaak meer mee; houden zo!

Een verzendbevestiging zou fijn zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima en snel

extra check vraag of de foto goed is uitgesneden. Bij mijn foto was op één of andere manier een hand verkeerd afgesneden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie en bijzondere herinnering op hout zetten, is nu mogelijk. Maakt de foto nog net mooier en bijzonderder!

2 sterren: slechter dan verwacht

Levering, zeer slecht! Foute bestelling ontvangen, foto is persoonlijk en dan wil je niet dat iemand anders je foto ontvangt!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie kwaliteit

track and trace voor het volgen van het pakket

Lorentzstraat 7

3846AV Harderwijk

Over Woodprint

Woodprint was bijna een decennium geleden de initiator en pionier van het printen op hout. Wij hebben anderhalf jaar in onderzoek geïnvesteerd, voordat wij verantwoord producten konden aanbieden. Doordat wij uitsluitend FSC gekeurd hout gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen. BIj Woodprint werken professionals werken aan je natuurlijke product. Mensen met kennis van zaken die je graag van het juiste advies voorzien. Door onze vakmanschap en passie maken we de mooiste producten voor consumenten en de zakelijke markt.