Pluspunten
Doen wat ze zeggen, reageren prompt op e-mail met vragen, product op tijd en in goede staat geleverd en vakkundig afgewerkt. Ik bestel nog bij ze.
Bedankt voor je uitgebreide en zeer positieve review! Allemaal pluspunten waar we super trots op zijn. Graag tot de volgende keer! Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint.
Pluspunten
VerbeterpuntenVan te voren aangeven hoe groot bestand minimaal en maximaal moet zijn. Meer keuze in formaat.
Bedankt voor je topreview Ida! Super dat je onze service goed ervaren hebt. Het is inderdaad handig om van tevoren te weten hoe groot het bestand mag zijn. We gaan je feedback meenemen om onze tool nog gebruiksvriendelijker te maken. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint!
Hartstikke bedankt voor je review! Een cijfer om trots op te zijn. Heel veel toegewenst met je Woodprint!
Pluspunten
Snelle levering. Wereldkaart ziet er uit zoals de afbeelding van de site.
Bedankt voor je toprating Elfi! Super om te lezen dat de levering en de Wereldkaart naar wens zijn. We wensen je heel veel plezier met het pinnen van je bestemmingen.
Heel erg bedankt voor je geweldige rating! Een topcijfer die we met open armen ontvangen. We wensen je veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Zeer tevreden met het product.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als de verschillende houtsoorten ook te zien zijn bij de aangegeven afbeelding, dus de afbeelding aangepast wordt als je een andere houtkeuze maakt.
Bedankt voor het delen van je review! Super dat je tevreden bent met je Woodprint en onze service. In het begin van je ontwerp zijn de diverse houtsoorten wel te vergelijken. Maar ik snap je punt. We gaan het overwegen om de ontwerptool uit te breiden. Bedankt voor je feedback. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint!
Hartstikke bedankt voor je toprating en review Liesbeth! Een geweldig cijfer waar we super trots op zijn. Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint.
Pluspunten
Vragen waren snel beantwoord. Vriendelijk contact. We kregen de mogelijkheid om onze bestelling zelf op te halen.
Bedankt voor je topreview! Super om te lezen dat je onze service goed ervaren hebt. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Hartstikke bedankt voor je topcijfer Ellen! Die ontvangen we graag met open armen. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Wanneer er een probleem ontstaat mbt de resolutie dan wordt er kontakt opgenomen. Zo krijgen we geen ongewenste resultaten.
Bedankt voor je mooie review André! Super om te lezen dat je onze service goed ervaren hebt. We denken graag mee met onze klanten. Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint!
Pluspunten
Keurig verpakt en op tijd bezorgd !! Het is een plaatje !!! Zijn er erg blij mee..
Hartstikke bedankt voor je toprating Bianka! Altijd fijn om te lezen dat de Woodprint naar wens is. En natuurlijk op tijd is geleverd. Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint.
Pluspunten
zeer behulpzaam, telefonisch en mail contact zeer goed. Het geleverde produkt is geweldig mooi.
Bedankt voor je toprating en review Cindy! Super dat je onze service zeer goed ervaren hebt. Daar streven we naar! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Gorgeous print. Fast Delivery
VerbeterpuntenThe flags are a bit big and the wood is harder than anticipated to get the flag into it. If it doesn't go in well the first time you may have caused a big hole in the wood.
Thank you very much for your rating Angie! Great to read that you love the Woodprint. The wood is naturally a hard product. With a few good taps with the hammer you can easily put the flag in the map. We wish you lots of fun with your World Map.
Hartstikke bedankt voor het delen van je toprating Willem! Een geweldig cijfer waar we super trots op zijn. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
We zijn er blij met de wereldkaart. Ziet er erg mooi uit!
VerbeterpuntenDe levering was veel te laat!!! Op de site staat 2-5 werkdagen en hij kwam pas na 8 werkdagen. Ter compensatie kreeg ik 30% korting op de volgende bestelling. Bijgaand het schilderij kreeg ik een folder met 20% korting. Dus achteraf zou ik 10% korting krijgen. Niet zo netjes.
Allereerst super om te lezen dat de Wereldkaart helemaal naar wens is. Maar bij een mooi product hoort ook een nette levering. We hanteren inderdaad een levertijd aan van maximaal 5 werkdagen. Hier streven we bij elke bestelling naar. Wanneer de levertijd niet wordt nageleefd, is je reactie absoluut begrijpelijk. We willen hiervoor onze oprechte excuses voor aanbieden. Aangezien we bij iedere bestelling een folder van 20% korting bijvoegen, snap ik je verwarring. De compensatie van 30% is nog steeds geldig. Desondanks de verlate levering wensen je we je alsnog heel veel plezier met je Wereldkaart!
Bedankt voor je topcijfer! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
ruime keuze, mooi product afgeleverd; ook heel snelle levering, product prima verpakt
Verbeterpuntenna een mailtje dat het product verzendingsklaar was geen bericht meer ontvangen aangaande de levering, heel hoge verzendingkosten voor België
Bedankt voor je uitgebreide review Brenda! Super om te lezen dat je Woodprint helemaal naar wens is. Je hoort inderdaad een tweede mail, met track en trace code, te ontvangen wanneer je bestelling is verstuurd. Onze excuses hiervoor! Desondanks wensen we je heel veel plezier met je Woodprint.
Hartstikke bedankt voor je review! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Bedankt voor je toprating! Een geweldig cijfer die we met open armen ontvangen. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint. Groeten! Dennis van Woodprint
Pluspunten
Snelle levering en prima aangeleverd.
Hartstikke bedankt voor je topreview Wendy! Super om te lezen dat de levering helemaal naar wens is. Heel veel plezier met je Woodprint!
Pluspunten
Bedankt voor je topcijfer Johan! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint. Groeten! Dennis van Woodprint
Hartstikke bedankt voor je toprating Brita! We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Bedankt voor je geweldige cijfer Nick! Heel veel plezier toegewenst met je Woodprint.
Hartstikke bedankt voor je perfecte score! Een topcijfer waar we altijd naar streven. We wensen je heel veel plezier met je Woodprint.
Pluspunten
Duidelijk website, goed product en prijs.
Bedankt voor het delen van je topreview Ronald. Super dat je tevreden bent met je Woodprint. We wensen je heel veel plezier ermee!
Lorentzstraat 7
3846AV Harderwijk
Woodprint was bijna een decennium geleden de initiator en pionier van het printen op hout. Wij hebben anderhalf jaar in onderzoek geïnvesteerd, voordat wij verantwoord producten konden aanbieden. Doordat wij uitsluitend FSC gekeurd hout gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen. BIj Woodprint werken professionals werken aan je natuurlijke product. Mensen met kennis van zaken die je graag van het juiste advies voorzien. Door onze vakmanschap en passie maken we de mooiste producten voor consumenten en de zakelijke markt.