Goed assortiment en vriendelijk.

Ik raad iedereen aan om hier te bestellen als je van wildkamperen hou of een noodvoorraad wilt aanleggen.

snel geleverd

Ruim assortiment, snel geleverd en goede prijzen. Top.

Altijd snelle levering, divers assortiment maaltijden en scherpe prijzen.

Altijd snelle levering, divers assortiment maaltijden en scherpe prijzen. Zoals je het verwacht van een goede webshop.

Snel verstuurd.

Mijn pakket werd snel verstuurd (maar niet 'de volgende dag'). Gelukkig ook met PostNL zodat ik het pakket op een geschikt moment op kon halen in de pakket automaat.

Prima op tijd.

Alles zoals beloofd op de site!

Goede prijzen, zeer snel geleverd

Ruime keuze, goede prijzen. Besteld op vrijdagmiddag, zaterdagochtend geleverd in België. Alleen de website filters werken wat minder, aanduiden van "op voorraad" toont toch producten die niet op voorraad zijn.

Prima bedrijf

Groot assortiment, prima prijzen en snelle levering

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Absolute aanrader! Grote keuze, eenvoudig te bestellen, zeer snelle levering, goed verpakt. Gewoon geen gedoe!! En dat is heerlijk, want het spaart tijd en stress! :) Erg fijn dus!

Good variety & fast delivery

My purchase went smoothly. They have catalog with good variety. Only minor improvement is the "op voorraad" filter is sometimes not working well - still showing items that are not in stock. And I would actually prefer to just see in stock items by default.

Over meerdere jaren altijd tevreden!

Eens in de paar jaar ga ik op wandelvakantie (meerdaagse trektocht/huttentocht) en ik heb voor elke tocht m'n voedsel en toebehoren besteld bij Buitensportvoeding.nl. Het is een stuk eenvoudiger om alle verschillende soorten voeding te verzamelen en in één keer te bestellen dan het bij elkaar te sprokkelen in allerlei fysieke buitensportwinkels. Levering is altijd erg snel, ze hebben veel verschillende merken en soms moet je een beetje geluk hebben wanneer iets op voorraad is. Ik er nu drie keer besteld (in 2019, 2022 en in 2024) en elke keer is alles top gegaan en had ik het pakket binnen 2 dagen binnen. Heel erg tevreden!

Redelijke prijs ten opzichte van andere bedrijven.

Correcte en snelle levering

Donderdag enkele pakjes gevriesdroogde maaltijden besteld en vrijdag alles in huis. Wat een snelle en correcte levering. Heel fijne ervaring en absoluut voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en alles zoals verwacht

Vlotte bestelling, vlotte levering

Top: vlotte bestelling en vlotte levering. Tip: bekijk hoe je het gamma van o.a. gevriesdroogde maaltijden gevarieerd en up-to-date kan houden.

Het juiste voedingssupplement

Bijzonder

Snelle verzending, keurig verpakt en een extratje bij een grote bestelling. Just perfect!

Betaalbaar, groot assortiment, snel geleverd.

Goede levering en goed kwaliteit eten

TOP

Duidelijke website en snelle levering

Zoals hierboven aangegeven.

Nette producten voor een goede prijs

Keurig en snel

Alles keurig en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en de bestelling had ik snel in huis

Great, simply great !

Excellent

Uitstekend!

Goede korting, snelle levering, netjes verpakt

Het zijn geen manchette en U had het waarschijnlijk niet verstuurd

Zie hierboven

Mauvestraat 28