Gewoon: Zo als het moet zijn, snel en degelijk.

Al meerdere malen maaltijden gekocht voor trekkingsactiviteiten. De service is snel en degelijk. De maaltijden zijn prima en smaakvol. ( smaak is natuurlijk persoonlijk) Dus dit mijn vaste adres voor buitensportvoeding.

Goede leverancier met grote keuze

Snelle correcte levering. Verschillende items uit het (wel erg ruime) assortiment niet leverbaar. Mss toeval, wel opmerkelijk.

top service

Goede website, veel keuze, snelle levering. Ik kom hier zeker weer terug.

Goed assortiment en vlotte levering

Mooi en gevarieerd assortiment met lekkere maaltijden uit het noorden ;-). Aangename vlotte levering binnen enkele dagen (in B.).

Perfecte plek voor outdoor voeding

Hier een bescheiden bestelling geplaatst van 10 maaltijden. Binnen een dag geleverd, keurig verpakt en tegen een scherpe prijs!

Supergoed

Voor de eerste keer iets besteld bij buitensportvoeding maar zeker niet voor het laatst.. snel geleverd en zeer goed verpakt. Top! Pascal

Ruim aanbod veel merken

Wel ruim aanbod maar dikwijls een specifiek product nodig en dan is het niet beschikbaar Als je dan verzendingskosten moet betalen ga ik achteraf weer niet opnieuw bestellen

Super service!

Mijn bestelling werd al snel geleverd. Toen ik er achter kwam dat er een open verpakking was gestuurd heb ik contact opgenomen. Dezelfde dag is er een nieuw product verstuurd met een extraatje! Beter kan toch niet!

Alles oké.

Prima product, prima verzendtijd.

Snelle levering en voordelig

Was al een poosje aan het zoeken naar een goede webshop voor outdoor. Bestelling geplaatst, snelle levering en goede service.

Snelle, juiste en goede producten

Toevallig kwam ik op de site terecht. Omdat ik binnenkort weer gaat hiken had ik eten nodig van Adventure food. Hier kon ik alles vinden wat ik nodig had. Makkelijke site, eenvoudig bestellen en de volgende dag al in huis

Snel en correct

Levering was snel en correct. Kijk er naar uit om te gaan kamperen nu :)

Goede tijdige bezorging

Goed verpakt en goede informatie van verzending. Gewoon track and trace van post nl.

Heel snelle levering en super service!

Ik ben ontzettend tevreden over de producten en de service. Enkel waren de dingen die ik wilde bestellen deze keer niet op stock wat een beetje jammer is. Maar verder ben ik heel tevreden!

Turmat is goed binnen te houden

Heb veel maaltijden geprobeerd tijdens mijn tochtjes maar turmat is echt lekker en voedzaam .

Snelle levering van topassortiment voeding.

Op internet lang gezocht naar "flameless cooking" heatpacks/bags leveranciers. Hier (nog) te koop! Ideaal om een warme maaltijd te bereiden als open vuur niet kan/mag. Ik hoop dat ze in het assortiment blijven of anders in eigen beheer geproduceerd gaan worden.

Perfect!

Groot aanbod en zeer snelle levering. Een overzichtelijk en duidelijke website.

Groot aanbod, snelle levering

Groot aanbod van merken en maaltijden. Snelle levering van producten. Efficiënte afhandeling van administratie.

Zeer tevreden klant

Snelle levering, keurig beschermd verpakt. Alles geleverd waar ik om gevraagd had. Zeer goede kwaliteit voor juiste prijs. Echt top

Gewoon perfect

Snelle levering , goede producten, zeer ruime houdbaarheidsdata

Snelle correcte verzending en goedkoop

Eten is goedkoop. Zeer snelle verzending en juiste levering. Gaat dit zeker nog eens doen.

Een heel tevreden klant.

Een goede gebruiksvriendelijke site. Zeer snel geleverd. Prima werk. Top.

Divers aanbod snel geleverd

Buitensportvoeding.nl heeft een divers aanbod en leverde snel. Erg tevreden en zeker een aanrader.

super makkelijk, super snel en super voordelig

elk jaar weer bestel ik de 'maaltijden'voor de volgende fietsvakantie naar volle tevredenheid

niets op aan te merken

duidelijke website , snelle en correcte levering

Mauvestraat 28

3331VJ Zwijndrecht