produkt was goed verpakt
We hebben de bestelling nog niet eens opgehaald……. Hoezo een revieuw invullen. “Fijn” dat alles zo automatisch werkt:-(((((((( bbrrrrrrr.
Perfecte smaak van de gerookte paling, om je vingers bij af te likken. De bak paling zowel de 500 als de 1000 gram met en zonder vel keurig geleverd in de door mij gevraagde gesplitste verpakking. Top
Prima verzorgd en verstuurd! We hebben ervan gesmuld! Voor ons geen 5 maar 10 sterren!
Uitstekende producten en service! Zo wil je het geleverd hebben. Zeer smakelijke aal, prachtig gerookt en gefileerd. Ik kan het echt aanbevelen.
wat gemakkelijk dat de lekkere paling zo bij je thuis wordt gebracht.
Bestellingen worden snel geleverd. Altijd perfect koel verpakt. En de producten zijn vers en van een goede kwaliteit.
Beste paling ever!!!
Altijd de zelfde kwaliteit goed verzorgd.
Zeer tevreden.
Ben lief hebber van wilde paling, maar is niet altijd te leveren. Was met auto aan het rond rijden en kwam ik bij jullie uit. Er was geen wilde paling meer te krijgen toen dacht ik laat me de kweek paling maar eens proberen. en heb er geen spijt van.
top paling in een woord geweldig
Verse en mooie visschotels opgehaald Ze waren heerlijk.
Levering en kwaliteit zin prima in orde. De kwantiteit van het borrelpakket viel ons wat tegen, met name de zalm was maar weinig. Voor groter gezelschap 2 of 3 bestellen is nodig.
Snel, betrouwbaar, top product.
De paling was lekker
Prima kwaliteit, nette levering en goede duidelijke communicatie
Veel keuze snel bezord en het belangrijkste de paling smaakte heerlijk
Voor het eerst via een online-shop vis laten komen. Moet zeggen: keurig! Netjes verpakt en de kwaliteit van de vis top. Voor herhaling vatbaar.
Heerlijk
Zoals altijd zeer goede kwaliteit Ben dik tevreden
Paling was vers en super lekker, ook goed verpakt
Al verschillende keren bestelling geplaatst en het product is prima verpakt en verzorgd en heerlijk
weer paling gekocht, mooi in een grote doos, met ijs en stevig. Direct na aankomst weer lekker twee opgegeten, de rest is voor later.