Zeer lekkere en zachte paling. De eerste keer dat ik zelf paling heb gerookt en ze waren heerlijk van smaak en lekker vet.
Ziet er erg goed uit, de warm gerookte zalm hemels, net als de paling. De makreel nog niet geproeft. Goed vacuum verpakt, kon alles in de vriezer doen, de paling netjes verdeelt Geen klagen
Zou het elke week wel een keer willen eten, maar met alleen ‘n aow is dat niet te betalen,daarom doe ik het soms op deze manier. Heb ik toch zo nu en dan mijn lievelings vis. Met dank voor de lekkere vis. Thea van de Griend.
Vooral de makreel was heel goed, we kunnen deze kwaliteit ergens anders niet meer kopen
Altijd hoge kwaliteit en erg lekker.
Service en kwaliteit altijd goed
Duimen dikke paling heerlijk mals
Had de bestelling fout gedaan,ben netjes teruggebeld en het is keurig opgelost. En meneer? nog bedankt dat u ze zo verpakt heeft.. Tot de volgende keer! Vr.groeten C.e
Zijn lekker,maar heb liever wat dunnere. Heb dit ook gevraaagd komt in orde. Maar toch 6 in n kg Bij besteding vanaf 39,95 1 ons gefileerde paling graties. Had voor bijna 110 euro viel me wel tegen 1 pakje gekregen.
Altijd een goede ervaring mee gehad
Mijn ervaring met rijpelaal is heel goed en alles wat we bestellen is lekker en echt super lekker dus ga zo door top en veel succes
in een woord geweldig
Makkelijk besteld, vlot geleverd en kwaliteit
De post NL geeft aan dat bezorging tussen 16 en 18,30 uur is. Pakket wordt nu al voor de 2e keer rond 12.30 uur bezorgd.
Heerlijke paling
Goede kwaliteit
Goede producten
Heerlijke paling en zalm. En zeer snel geleverd.
Goedenavond Onze bestelling is pas levering a.s. zaterdag dus nog geen reactie mogelijk . Hopelijk maandag top reactie te geven!! M.VR.GR. Jan Kuipers.
Rijpelaar levert goeie kwaliteit, altijd keurig op tijd en netjes verpakt.
Goede getekende paling om zelf te roken
Het is altijd mooi op tijd. En we kunnen het goed volgen En ik ben zeer te vrede
Op de afgesproken datum bezorgd ,goed verpakt
Heb al meerdere keren een pakket paling besteld. Wordt de volgende dag al bezorgd in koelbox vol met ijselementen. Erg lekker en supermals.
Optijd geleverd zeer goed verpakt goed koel De gerookte poling smaakt zeer goed De stoofaal ookzeer goed en vers De polingsoep geweldig Ga zeker vaker bij ze bestellen