Hele gode kwaliteit paling. Heel goed verpakt en gekoeld. Prima op de afgesproken tijd. Ik kan geen minpuntjes bedenken.
verzending prima verzorgt mooi op tijd. Paling smaakt voorteffelijkk en de verpakking perfect.
voor de eerste keer besteld en zeer goed meegevallen ik kom no terug
Ik had voor mijn ouders paling besteld. Ze zijn een poos bezig geweest om uit te vinden hoe de doos open moest, maar waren erg enthousiast over de verpakking en nog veel meer over de kwaliteit van de paling. Hartelijk dank voor jullie service.
Gewoon goed!
Ik bestel altijd het borrel plankje met een fles witte wijn ik ben Leen ben 75 en samen met mijn zus van 72 genieten wij thuis van een heerlijk etentje
Altijd de zelfde kwaliteit dat toont het vakmanschap.
Mooie gelijkmatige sortering paling, goed gepekeld, goed schoongemaakt en goed gekoeld aangekomen.
Snel geleverd.Keurig verpakt.Prima kwaliteit.
super ervaring goede kwaliteit en afspraken worden na gekomen
mooi bedrijf. gezellig winkeltje erbij met vriendelijke bediening. Er is een klein zitje waar je lekker koffie kunt drinken met een overheerlijk warm broodje met superheerlijke verse palingfilet mjammie mjammie. mooi gelegen in de natuur.
De paling was overheerlijk, de service was top, de verpakking uitstekend.
Ben nog aan het oefenen maar al heerlijke paling gerookt
Perfect verpakt aangeleverd en altijd de zelfde goede kwaliteit paling
Ik verwacht niet anders mijn besteld product is zoals altijd goed verzorgd dankjewel
Heerlijk genoten van de schotels met onze buurtjes!
Lekkere goede paling
Ik wist niet wat ik kon verwachten. Maar jeetje echt zo netjes ingepakt en het was echt smullen. We hadden paling en zalm en makreel. Dus we gaan het opzeker nog meer bestellen.
Prima paling ,gewicht en formaat.
Altijd goede rookpaling
Geweldig en op tijd bezorgd
super netjes verpakt en snel bezorgt, en hele hele lekkere paling
Ik had weer eens zin in gerookte paling. Ik zag op internet palingkopen.nl. Een familiebedrijf die weet wat palingroken is. En ik kan dat beoordelen, want ik ben echt een liefhebber van gerookte producten. Echt een aanrader. Ik had ook nog 2 makrelen erbij besteld. Fantastisch!!!!
Al eerder besteld de kwaliteit is erg goed
We zijn heel tevreden