Echt goede gerookte paling iedereen vond het lekker zeker een aanrader
Vorig jaar bij toeval in Helmond in deze zaak geweest. Blijft nu de favoriete zaak voor mijn bestellingen! Lekkere stukje vis.!
Zijn 30 % duurder geworden het laatste Maar kwaliteit is super daar gaat geen viswinkel van winnen
Super kwaliteit! Goed verpakt in een gekoelde piepschuimbak. Voor mijn vader een portie paling besteld met vaderdag. Hij had nog nooit eerder zulke heerlijke paling gegeten zei hij gisteren.
Voor de eerste keer besteld en betaald kwam het binnen, in 1 woord gezegd geweldig verpakt en wat een mooie palingen. Mijn man en ik gaan snel weer bestellen.. Toppie!
Uitstekende service
Nu alweer 4 jaar , 2 jaarlijks post klant naar Dordrecht
Overheerlijke paling.
Al jaren klant ik rook ze altijd Zelf geweldig paling Mooie zachte Paling ga zó dóór groetjes aan Hét team. Vrg Karel
genoten van de paling en de rolmops geheel mijn smaak Toppie
Snelle levering, goed verpakt en ze smaken heerlijk!
Snelle levering netjes verpakt heerlijke paling.
Mooi verse rookklare paling. Wat ik nog miste was rookklare makreel die hoort er toch bij.
Mijn rolmopsen emmer is kapot aangekomen waardoor alle sap door de producten zijn gekomen.Wachtnog opvergoeding.
Al vele jaren zijn wij klant van Rijpelaal en zonder spijt ook al moeten wij er meer dan 100 km voor rijden om de producten aan te kopen. De laatste 2 keer via de site aangekocht en dat is moeizaam gegaan uiteindelijk wel opgelost maar met hoge leveringskosten, jammer.
Heerlijke malse verse stoofaal. Een genot om te eten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik haal hier mij paling altijd vandaan en waarom ? Omdat het gewoon super lekker en goed is. en als voor kennissen of de buurtjes wat mee bestel zijn allen zeer verukt en ze worden er zeer blij van !
Goed en lekker.
Goed en lekker van gegeten.
Het is een goed product altijd vers en goed verpakt bezorgd
De paling was super incl. Levering
De vis is altijd goed gekoeld verpakt, Het is altijd vers.
aal een aantal keer bestelling geplaatst. nog geen probleem ontdekt.
Goede vis en netjes verpakt
Heel lekker smaakt goed en vers.