Perfect geleverd precies zoals afgesproken. Goede kwaliteit paling
Uitstekend: vlotte levering, correct!
Goed verpakt in handige koeltas. Heerlijke paling en salades Super
Perfect verpakt en schone gerookte paling van voor mij echte zalige paling dit bedrijf is perfect en niet duur.Vooral zo doorgaan.
morgen bestel ik dit zegt genoeg.
Heel snelle en verzorgde levering
Aangenaam
Ik bestel al jaren bij rijpaal, snelle service en de paling altijd Keurig verpakt.
Idem als hierboven.
Service produkt personeel allemaal top!
Heerlijk op de camping gekeken naar de rookoven die de paling heerlijk hebben gerookt. Daarna smullen
Vis van goede kwaliteit,goed gekoeld en verpakt.
Zie hieronder
Goede paling om te roken waren lekker goed vepakt
Bestel hier geregeld heerlijke gepekelde paling om zelf te roken. Snelle levering, worden geleverd met gekoelde matten in tempex box. Goed telephonisch contact voor eventuele vragen. Ga zeker een keer naar Helmond om bij Rijpelaal eens rond te kijken, ziet er op het web goed uit.
goed verzorgd afgeleverd
ga zo door
ik heb laatst 5kg ongerookte plaling besteld. Deze zou door PostNL op zaterdag ochtend worden geleverd maar 's middags kreeg ik een bericht dat ze pas maandag zouden komen. Dat is niet zo best met verse vis. Ik heb Rijpelaal BV ge belt en de situatie uitgelegd. Ik kon 's middags nog nieuwe paling ophalen. Ons weekend was gered. En omdat ik best wel van ver moest komen hebben ze me een heerlijk broodje paling aangeboden. Bedankt Rijpelaal Groet Richard
Het was heel lekker
De paling is echt fantastisch, maar door de hoge verzendkosten word het een prijzig plaatje.Erg jammer want zo word een pondje paling erg duur
Ontzettend goed product!
altijd een goede ervaring gehad met jullie de bestellingen waren altijd perfect op de afgesproken tijd
eerste bestelling.
Zalig!!