Zeer goed de beste kwaliteit je eet bijna je vingers erbij op.
paling nergens anders beter
Jullie paling is perfect
De paling was precies de maat welke we gevraagd hadden, ze hebben ze heerlijk gerookt en er van genoten.
Hemels
Fijne ervaring , zo wel soms in de winkel of terras , maar meestal via PostNL. Verzonden naar ons binnen 12 uur en gekoeld.
Overzichtelijke website en heerlijke producten
Overheerlijke paling die in een perfecte verpakking wordt thuis bezorgd.
Is netjes verpakt op tijd gebracht
steeds correcte levering, afspraak wordt nageleefd en produkten zelf zijn top!
De paling//zalm//en makreel zijn geweldig lekker, Het smaakt naar meer De verzending is prima gekoeld. Alle lof. Tot een volgende bestelling !!. grt; Thea.
De service de levering altijd top Heerlijke paling van TOP kwaliteit Zeker voor herhaling vatbaar
We wisten al dat ze hier de lekkerste paling en zalm hebben maar voor de eerste keer besteld en dit ging probleemloos. Keurig op de aangegeven dag bezorgd.
Heerlijk en keurig op tijd geleverd
Netjes geleverd en op tijd , goed kwaliteit en was super lekker
Lekkere paling goede verpakking prima verzorgd voor herhaling vatbaar
Alles netje verpakt en tijdig geleverd
Netjes op tijd bezorgd, prima schoongemaakt en gepekeld. Lekker gerookt op de bbq, feestje voor elke liefhebber, binnenkort weer bestellen!
Verse paling en lekker gepekeld en snel geleverd
Kwaliteit tegen een redelijke prijs
Heerlijk mals Lekker vet Precies goed gezouten We hebben er van genoten Voor herhaling vatbaar
25kg paling daar zat 5kg paling bij niet gaar te krijgen. Ik wil zachte paling.
Snelle levering in perfecte verpakking.ontzettend lekkere paling.