Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces en snelle levering van kwaliteit! Wat wil he nog meer?

Zie hieronder

De prijs van de adapter was redelijk, hij werd blijkbaar heel snel verzonden, want ik ontving hem de volgende dag en de communicatie erover was duidelijk.

Supersnel en goed

Accu voor mijn dochter haar MacBook besteld en vervangen, werkt weer perfect!!

verkeerde accu voor Macbook geleverd !

Ik heb een accu voor mijn Macbook air besteld. Verkeerde geleverd. Per mail aangegeven maar (nog) geen reactie. Het telefoonnummer gebeld, welke in de beoordeling wordt vermeldt in het geval je niet tevreden bent,......dat hoor je: "welkom bij.......BV" en dan wordt de verbinding verbroken.

Top๐Ÿ‘

Super snel geleverd, fijne prijs en wekt uitstekend!

Correcte en snelle levering. Correcte prijs

Heb een accu voor en Macbook pro gekocht. Was wel op voorraad en ook op de volgende dag geleverd! Top!

Zeer tevreden!

Top levering, product zoals beschrijven & tegen de juiste prijs! Bij onze bestelling viel er niets op te merken.

Super snel

Nette en overzichtelijke website, duidelijke communicatie en supersnelle verzending. Product dat ontvangen is ziet er perfect uit. Ik moet het nog installeren dus daar kan ik nog niets over zeggen.

goed tot zover

Besteld. Volgende dag in huis. Keurig, ook in e-mail communicatie. Batterij nog niet geplaatst.

Goed en snel

Geen contact mogelijk?

Ik heb 2 kabels en een adapter voor mijn iPhone besteld. De kabels zijn in orde maar de adapter werkt niet. Per mail aangegeven maar (nog) geen reactie. Het telefoonnummer gebeld, welke in de beoordeling wordt vermeldt in het geval je niet tevreden bent,......dat hoor je: "welkom bij.......BV" en dan wordt de verbinding verbroken. Mijn vorige ervaring was prima dus hoop nu op een incident en dat ik alsnog reactie op mijn e-mail krijg

alleen maar lof voor Macbook adapter!

krijg ze niet te pakken via de telefoon

pakket ook nog niet ontvangen. Via postNL stond tussen 10:30 en 13:00 maar pakket was nog niet in bezit van PostNL. Mailen geen reactie. Bellen niemand te bereiken. ( 4x )

Top product....

Snelle, goeie, eerlijke, service. Correcte communicatie.....fijn om zaken mee te doen!

Goede service, levensduur?

Eerste lader snel en goed geleverd, stopte helaas met werken na 2 maanden. Krijg gelijk een nieuwe toegestuurd. Goede service dus! Nu nog zien hoe lang deze het volhoudt...

supersnel geleverd

auto oplader voor macbookpro met magsafe gekocht; ziet er degelijk uit, werkt goed, maar voor hoe lang ... ?

Supersnelle levering.

Accu besteld voor 23:00 uur en de dag erna al mogen ontvangen. Excellent. Product doet het goed. Wel lijkt het dat het ontladen iets sneller gaat dan bij het originele. Maar goed kan ook aan liggen dat er teveel aan filmpjes worden bekeken nu.

Perfect!

Snelle service!

Super geregeld

Snelle levering en wordt goed op de hoogte gehouden per mail.

Alles correct afgehandeld.

Alles zoals het hoort.

Duidelijk. Betrouwbaar. Snelle levering.

Betrouwbaar en snel geleverd zoals beloofd op de website.

๐Ÿ’ช๐Ÿ‘Œ

๐Ÿ’ช๐Ÿ‘Œ

You made my day

gisteren besteld en vandaag al ontvangen in Belgiรซ. raad deze firma dan ook ten zeerste aan. Goede prijs, super snelle verzending en origineel product.

prima accu. Goede service.

De accu werd geleverd en was prima te plaatsen. Een handleiding zou ik nog fijner hebben gevonden, maar youtube is gewillig.

Emdenweg 3

9723 TA Groningen