Levering sneller dan Max Verstappen
Kijk, een macbooklader is een macbooklader. Hij kan moeilijk je verwachtingen overtreffen. Maar als je dan zonder lader komt te zitten, dan kan dat zomaar zo’n kutklusje worden. Eentje die je weer uitstelt omdat het zo’n uitzoekgedoe is. Eigenlijk wil je gewoon een biertje doen op het terras.
En dan kom je op deze site. Ik denk dat via google op deze prachtwebwinkel komen nog het lastigste van het verhaal was, en dat was, zoals ze in Engeland zouden zeggen: dead easy.
‘Oja, had ik nou magsafe 1 of 2? En hoeveel Watt dan?’ Ook deze vraag was snel getackled door het top keuzemenuutje.
En dit allemaal, doodeenvoudig vanaf mn telefoon, terwijl ik op een terras aan een biertje zat! Dames en heren, wat.wilt.u.nog.meer?
Rond 9 ‘s avonds besteld, en de volgende ochtend voor 11en al binnen. Seerjeus? Jazeker. Ongelofelijk. Ik werd er blij van dat ik geen nachtwerk heb. Ik voelde me in de watten gelegd door een website, maar stiekem weet ik dat er hardwerkende mensen achter schuilgaan. Dankjulliewel!