stroeve aanloop maar uiteindelijk goed opgelost

Aanmaken verzending ging in 1e instantie fout door interne problemen maar werd later opgelost. Met name telefonische bereikbaarheid was probleem en ook mailafhandeling had wat sneller gekund. Ik heb uiteindelijk 2 accu’s besteld voor MacBook Pro en MacBook Air. Over duurzaamheid kan ik nog niets zeggen uiteraard. Door de vertraging moest ik bij bestelling 2 maal verzendkosten betalen maar 1 maal keurig gestorneerd.

Goede info op site, snel bezorgd

Goede info op site gelijk juiste product kunnen bestellen en dag later in huis. Top

levering prima

De dag na de bestelling bestelde accu ontvangen. Echter ... geen email ontvangen om pakket, na de bestelling, te volgen terwijl dit op de site, tijdens de bestelling, werd aangegeven. Merkwaardig.

Snel geleverd en mijn mac doet het weer super

Deze website werd aanbevolen door mijn buur. Had meteen besteld. Alles is goed gegaan. Ook was de bestelling optijd binnen. Ik hoef nu maar 2x de oplader erin te doen voor intensief gebruik. Super kwaliteit. En de prijs ik had een veel duurdere anders gekocht.

namaak en gebruikssporen

Macbook USB-C adapter aangeschaft. Voor de prijs dacht ik een originele te krijgen, omdat third party adapters vaak veel goedkoper te zijn. Als ik het vergelijk met m'n andere adapter ziet het er nagenoeg hetzelfde uit, het Apple logo zit er alleen niet op gestanst. Wat wel vreemd is, is dat het stopcontact blokje dat je erop klikt wat kleine beschadigingen heeft, een soort van gebruikssporen. Kleine gele randjes ook, ziet er niet nieuw uit. Enfin het werkt gewoon en daar gaat het natuurlijk om. Maar het is zeker geen nieuwe originele Apple adapter als je dat zoekt.

Snelle levering en alles werkt naar behoren! Top!

Zoals belooft netjes mijn bestelling de volgende dag in huis!

Niet geleverd zoals afgesproken

Accu werd niet geleverd zoals afgesproken. Niet echt handig als je een accu verwacht... nu een hele dag werk verloren door niet nagekomen afspraken.

Overzichtelijk snel en goede prijs

Goed te vinden op Google, producten goed te vinden op de site. Snel verstuurd. Alleen jammer dat PostNL er vervolgens een zooitje van maakt.

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Een adaptor voor mijn Macbook Pro 2009 besteld en supersnel geleverd. Voldoet prima! Zeer tevreden. Binnenkort de accu maar eens vervangen,

Snelle levering. Batterij zit er in. Nu afwachten wat de levensduur zal zijn.

Er zijn ook wat goedkopere op de markt maar aangezien hier de juiste schroevedraaiers bijzaten deze batterij genomen.

Batterij Macbook Pro besteld, heel snel geleverd !! Zelfs de schroevendraaiers waren erbij ! Zeer tevreden !

Helemaal goed!

Prima product en razendsnel geleverd: 23.00 besteld, 11.00 volgende dag in huis!

uitstekende info rond produkt en perfekte opvolging van bestelling.

Herkenbare referentiefoto's, goede prijs, snelle verzending. Kan echt niet beter.

Snel geleverd, en lijkt tot dusver prima kwalitet adapter voor een goede prijs

Ziet er solide uit, snel en handig geleverd. Lijkt een prima alternatief voor de ridicuul prijzige adapters van Apple. ( 22 EUR tegen 77 EUR)

service prijs-kwaliteitverhouding top !

service prijs-kwaliteitverhouding top ! ben van België, levering en product zoals vermeld op website. zeer tevreden !

Snel geleverd,

Snel geleverd, goed product, goed verpakt met schroevendraaiers!

super, wat gezegd wordt klopt

Ik heb mijn product gezocht, kon een goede beschrijving vinden en heb het snel en juist geleverd gekregen.

Prijs kwaliteit levering is perfect !

Prijs kwaliteit levering is perfect ! Ik bestelde aan nieuwe oplader voor Mac, prijs was meer dan de helft minder dan in de originele Apple store. Dus super blij !!!! Aanrader !!

Perfecte winkel om te kopen

Goede prijzen en uitstekende service!

Levering sneller dan Max Verstappen

Kijk, een macbooklader is een macbooklader. Hij kan moeilijk je verwachtingen overtreffen. Maar als je dan zonder lader komt te zitten, dan kan dat zomaar zo’n kutklusje worden. Eentje die je weer uitstelt omdat het zo’n uitzoekgedoe is. Eigenlijk wil je gewoon een biertje doen op het terras. En dan kom je op deze site. Ik denk dat via google op deze prachtwebwinkel komen nog het lastigste van het verhaal was, en dat was, zoals ze in Engeland zouden zeggen: dead easy. ‘Oja, had ik nou magsafe 1 of 2? En hoeveel Watt dan?’ Ook deze vraag was snel getackled door het top keuzemenuutje. En dit allemaal, doodeenvoudig vanaf mn telefoon, terwijl ik op een terras aan een biertje zat! Dames en heren, wat.wilt.u.nog.meer? Rond 9 ‘s avonds besteld, en de volgende ochtend voor 11en al binnen. Seerjeus? Jazeker. Ongelofelijk. Ik werd er blij van dat ik geen nachtwerk heb. Ik voelde me in de watten gelegd door een website, maar stiekem weet ik dat er hardwerkende mensen achter schuilgaan. Dankjulliewel!

Snel

Uitstekende informatie omtrent bestelling en bezorging. Probleemloos bepalen welke accu je nodig hebt.

Supersnel en makkelijk

Zoals het hoort. Rond 23 uur besteld, 12 uur later thuis bezorgd. Materiaal uitstekend verpakt en in prima staat. Dikke aanrader!

Vlotte website, informatief Zeer vlugge levering

Prompte levering, goed product, goede communicatie

Prompte levering, goed product, goede communicatie

Op zondag besteld, maandag in huis. Top!

Emdenweg 3

9723 TA Groningen