Handig en snel!

Keurig de volgende dag na de bestelling de adapter in huis. Goed geregeld 👍🏼

gewekdig

zeer snelle levering, s,avonds besteld en in de morgen al geleverd

Perfect! Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goed product

Nieuwe batterij voor MacBook besteld. Via Google kwam ik hier terecht. Goede service, snel geleverd en mijn MacBook is weer als nieuw!

Snel en klantgericht

Eenvoudig maar prima

Vlekkeloos en snel

Prima service, snelle levering, topproduct

Macbook batterij

Snelle service en goede batterij.

Goede ervaring

Al vaker hier besteld. Doen wat ze beloven.

Oplader

Oplader en accu voor mn mac besteld, goede kwaliteit en snel geleverd.

Super blij

Blij met de bestelde Mayerinc accu. Top kwaliteit!!!

Goed geholpen

Kwalitatief ver beneden de maat

Een accu gekocht voor mijn MacBook. Eentje met extra power die - als ik het me goed herinner - zo'n duizend cycli zou moeten meegaan. Erg goed deed de accu het helaas nooit; verder dan een half uur tot drie kwartier kwam het ding niet. Inmiddels heeft de accu een schamele 54 cycli doorlopen, maar de 'battery Information' geeft nu al aan: 'Service Battery' (= spoedig vervangen). Dit is kwalitatief gezien echt ver, ver beneden de maat. Enfin, dacht ik: een 'maandagochtendexemplaar', dat kan iedere leverancier overkomen. Dus contact gezocht . Maar je voelt 'm al aankomen: de bestelling is "uit de garantie".

Voel me opgelicht, niet fijn..

Vrijdag begin van de avond een tri-wing schroevendraaier besteld om m'n defecte Macbook te kunnen repareren,. Ik heb er, omdat er spoed achter zat, voor gekozen om het de volgende dag te laten bezorgen bij een PostNL punt (+€2 extra verzendkosten), ik kreeg een bestelbevestiging per mail en daar hield het bij op. Ging er van uit dat mijn bestelling zaterdag klaar zou liggen, die dag in de ochtend (zou vanaf 9:00u klaar liggen) en eind van de middag langs gegaan bij het betreffende PostNL punt: niets. Gek, aangezien deze firma op haar site de tekst 'Vandaag voor 23.59u besteld morgen bezorgd' heeft staan... Het is nu maandag en de orderstatus geeft aan dat mijn order nota bene nog niet eens is verwerkt, laat staan uitgeleverd aan PostNL, belachelijk. De telefoon wordt niet opgenomen, mail wordt niet beantwoord. Een bedrijf belonen met een negatieve review doe ik niet graag, maar deze 'ondernemer/onderneming' is verkeerd bezig, jammer. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Prima geleverd

Prima geleverd

Snelle en goede levering

Maandag besteld en dinsdag in huis de adapter voor de macbook. Prima.

TOP

Duidelijke communicatie. Snelle service en levering. Prima prijzen. Goed bereikbaar voor vragen.

Klantenservice

Alles bij dit bedrijf is dik in orde Al veel besteld voor mijn MacBooks in de afgelopen 5 jaar!

Gewoon goed & betrouwbaar

Mayerinc accu

MacBook was na een aantal jaren wel echt helemaal af. Kwam al snel uit bij macbook-adapter.nl in google. De duidelijke website (informatie) heeft mij doen besluiten hier te bestellen. Product ook echt volgende dag ontvangen (terwijl ik de avond ervoor om 23.30u had besteld! Accu is goed verpakt en ziet er kwalitatief uit. In gebruik ook niets te klagen; gaat lang mee!

Top ervaring bij dit bedrijf

Heel vriendelijk geholpen. Betrouwbare en snelle levering van het besteld

Accu besteld voor macbook

Accu en oplader besteld en mn macbook pro is weer als nieuw. Geweldig veel eerder moeten doen!!

Doen wat ze beloven!

Top webshop voor je mac

Groot assortiment eerlijke prijzen. Veel vaker besteld!

Prima levering

Mayerinc accu

Mn mac accu ging snel leeg de laatste tijd, was ook al wel een paar jaar oud. Maar toch wel erg gehecht aan m’n macbook. Mayerinc accu heeft mn macbook echt een tweede leven gegeven. Kan weer uren zonder oplader. Verder snel geleverd, heldere website en scherpe prijzen. Top!!

Goed geholpen

Vakbekwaam Betrouwbaar Kennis van zaken Groot assortiment Scherpe prijzen Snelle levering Heldere website

Emdenweg 3

9723 TA Groningen