Slechte levering en lastige communicatie
Ik had een bestelling gedaan met tijdvak, waarvoor je extra betaald. Dit zodat ik geen "kostbare tijd" verlies als bedrijf.
Helaas werden de graszoden niet geleverd binnen het tijdvak en was dit ook niet bekend bij de transporteur.
Contact opgenomen en kreeg netjes het geld terug van wat ik moest betalen aan tijdvak levering. Verder de afspraak dat de bestelling "de volgende dag geleverd zou worden tussen 8.00-9.00 uur.
Helaas ging het daar weer fout terwijl ik als ondernemer om 9.00 uur klaar sta. Ik weer gebeld, waarop graszodengelegd contact opneemt met de transporteur. Deze zou mij bellen, maar gebeurd niet. Moet er zelf weer achteraan bellen.
Uiteindelijk weer graszodengelegd gebeld, alleen geven zij aan dat ik bij de transporteur moet zijn, omdat zij het transport uitbesteden (maar ik bestel toch bij graszodengelegd?).
Uiteindelijk wordt ik gebeld door transporteur ze komen pas om 11.30 uur.
Dat houdt dus in dat ik 2,5 uur voor niets aan het wachten ben en met de uren van de vorige dag waarop het al fout ging is het ondertussen een erg duur grasmatje aan het worden.
Bij graszodengelegd aangegeven dat ik graag van hun een compensatie tegemoet zie en dat zij verantwoordelijk zijn voor de bestelling en zij het dan maar met de transporteur moeten regelen.
Maar het telefoontje over de compensatie moet nog steeds komen?
Jammer dat zij de kosten neerleggen bij de klant en er niet meer op terug komen met een juiste oplossing / regeling.