Pluspunten
Bestelling van 160 m2 zoden in 2 delen, dinsdag en vrijdag geleverd. De partij die dinsdag werd geleverd was echt top en slaat ook heel goed aan. Ik vind het ongelooflijk dat een grasbedrijf zode van 15 kg met zulke kwaliteit levert na zaaien/jaar zorg/oogsten etc voor minder 1,80 euro, minder dan een kop koffie in bar.
Tweede deel partij werd niet voor 12u00 geleverd (foutje bij vervoerder) waar ik wel extra voor had betaald. Extra betaalde bedrag werd netjes teruggestort met excuses. Op zich mooi, voor mij doorslaggevend bij keus dat het mogelijk is om wat te sturen in levertijdstip.
Prijs zoden was scherp.
VerbeterpuntenTweede deel bestelling was aanmerkelijk slechtere staat. Lichtgroen, geelbruinig gras terwijl het eerste deel (3 dagen ervoor) zo mooi was. Ik vind het ongeloofwaardig dat dit gras eendag ervoor van het land is gehaald. Ik heb de indruk dat zoden geleverd op een dinsdag veel beter zijn dan geleverd op vrijdag. Denk en hoop dat het uiteindelijk wel bijtrekt, maar heb nu gazon waarbij je duidelijke overgang tussen eerste deel (donkergroen) en tweede deel (lichtgroen gelig) ziet.
ook beter: track & trace levering ontbreekt - je weet nu niet hoe laat gras ongeveer komt en zit in slechtste geval hele dag te wachten.