extreem slechte kwaliteit zoden, service blijkt nog slechter.
De graszoden die ik geleverd kreeg waren van zeer slechte kwaliteit. Ze werden eind van de ochtend geleverd en toen waren ze al aan het broeien terwijl het slechts 17 graden was en het regende. Veel stukken konden direct de container in, er zaten gaten in en het was overduidelijk niet vers. Verder was de grasmat ongelijk en zaten er allemaal pollen in.
Op zich kan het gebeuren dat een levering fout gaat, maar de manier waarop ze er vervolgens mee omgaan is schandalig.
Ik heb alles geprobeerd om een oplossing te vinden maar ze zijn niet thuis. Alleen maar praatjes van 'wat vervelend' maar het is een natuurproduct en mijn fout dat het niet aan wil slaan. Ik kon een zakje graszaad krijgen om het te repareren maar het wil niet bij ze doordringen dat ik graszoden bestel om meteen een goed gazon te hebben, en niet graszoden bestel waarvan men verwacht dat ik die vervolgens ga herstellen en bijzaaien.
Ik heb nog geprobeerd naar via thuiswinkel.org verhaal te halen, maar om een onderzoek te starten door de geschillencommissie moet eerst 52,50 euro overgemaakt worden. Daar ben ik niet aan begonnen omdat ik inmiddels al genoeg onkosten heb gemaakt om het gazon te kunnen herstellen.