Super zaak met geweldige service

Omdat ik twijfelde over de kleur van een vloerkleed heb ik de showroom bezocht. Ter plaatse uitstekend geholpen, waarna wij besloten een kleed aan te schaffen. Omdat er op dat moment een pinstoring was konden wij niet direct betalen. De verkoper heeft ons in goed vertrouwen het kleed meegegeven en ons gevraagd bij thuiskomst het bedrag over te maken. Dit getuigt van vertrouwen zoals ik dat nog zelden tegen kom. Uiteraard hebben we wij thuiskomst direct het bedrag overgemaakt. Ik zal hier zeker terugkomen. Topzaak, topservice en mooie kleden tegen een prima prijs. Compliment!

Verschillende kleden gekocht Goede kwaliteit

Eerlijke verkopers

Wij hebben er 2 karpetten vandaan! Eerlijke en aardige jongens! Goed en eerlijk advies!

Snelle en correcte afhandeling

Een hele positieve ervaring met mijn bestelling bij Karpet24.nl. Het bestelde kleed was prachtig en precies zoals de foto's. De aflevering verliep ook perfect. Ik kon tussenstijds het afleveradres aanpassen, terwijl de bezorger al onderweg was. Het werd direct prima geregeld.

Goede kwaliteit, ruime keus, goede prijs

2 tapijten besteld en beiden zoals gehoopt! Mooie kleuren en zoals op de foto

Super goed karpetten

Goede kwaliteit ik ben heel blij bedankt 👌🙂

Prima kwaliteit tapijten!

Vanaf het moment van de bestelling tot aan het bezorging ging alles goed. Het tapijt is van een prima kwaliteit, maar het zal nooit 10 jaar meegaan. Weet wat je koopt. Ik zal zeker nog een keer bij karpet24 bestellen!

Snelle levering en waar voor je geld !

Erg mooi kwaliteit vloerkleed voor een goede prijs ! En een snelle levering.

Aardige en behulpzame mensen

Goede hulp en uitleg

DIK TEVREDEN

Goede behandeling. Zoeken zelfs in het buitenland. Goede afhandeling. We zijn heel tevreden klanten!!!!

Fantasties

Makkelijk om te kiezen,

Uitmuntend

Binnen paar uur leveren, kwam verkeerde versie, de volgende dag al de juiste geleverd. Het is mogelijk

Ik ben tevreden met mijn aankoop

Leuk karpet precies wat ik zocht

Leuk karpet wat precies bij mijn eetstoelen past. Ik wordt er vrolijk van.

Zeer snelle levering!

Gevonden op bol.com en bestelling rechtstreeks geplaatst bij Karpet24 om 8.00. Was niet op de hoogte van de zeer snelle levering, want diezelfde avond werden de tapijten al bezorgd!

Leuk kleed

Supersnelle levering van het kleed. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kleed is dik en warm voor onder m’n buro. Precies wat ik zocht!

Vandaag besteld morgen in huis ! Echt waar top !!!

FANTASTISCH, GEWELDIG EN ECHT SUPER!!!!!

Bovendien ook een zeer supersnelle levering, een buitengewoon uitstekende service en heel veel prima producten! Zegt nu wel genoeg toch?! Kortom: ik ben inderdaad tot nu toe echt best wel zeker een tevreden klant hoor ….. Een zeer welgemeende hartelijk dank hiervoor! SUCCES DUS VERDER MET UW FANTASTISCH BEDRIJF!!! Een vriendelijke groet.

Prijs,kwaliteit, super snelle bezorging , helemaal top

Het bestelde kleed was nog mooier dan verwacht. Had verder geen ervaring met de transporteur van karpet 24. Zeer verrassend dat de bezorging nog dezelfde dag plaatsvond.

Mooi kleed voor een goede prijs ,heel snel geleverd .

Goede prijs kwaliteit,vriendelijke service

N.v.t.

Prima kwaliteit, vlotte levering

Overzichtelijke site. Carpet goede kwaliteit. Snelle levering

Goede kwaliteit

Bestelling zeer snel ontvangen. Wanneer bezorger komt is duidelijk hierover is zeer goede communicatie. Kwaliteit vloerkleed is goed. Kleur was zoals afgebeeld. Dus wij zijn zeer tevreden.

Prima.

God verpakt en goed geleverd.

Snelle levering, heel mooi vloerkleed.

Vareseweg 135

3047 AT Rotterdam

Over Karpet24.nl

Karpet24.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in vloerkleden en karpetten. Het assortiment omvat een ruime keuze aan stijlen, maten en materialen, variërend van moderne en vintage ontwerpen tot hoogpolige en laagpolige kleden. Karpet24.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met een focus op snelle levering, gebruiksvriendelijke service en het creëren van een sfeervol interieur voor elke klant.