Perfect!

Ze denken heel goed mee met de klant, klantvriendelijk en goede service. Ik zal Karpet24 aan iedereen aanbevelen die een karpet nodig heeft. Top Service!

Mooi Product!

Supermooie kleed en zeer snelle levering! Keurig op de hoogte gehouden bij verzending. Top!

Goede webshop met snelle levering.

Mooi voordelig vloerkleed en zeer snel geleverd.

Goede en snelle service

Top Service!

Ik had het Glossy kleed besteld, maar helaas niet op voorraad. Contact gehad met Karpet24, en even wezen kijken naar de juiste kleur en het glansgaren. Ondanks de drukke december maand toch 2 keer per week contact gehad over mijn levering. Na 3 weken was mijn kleed binnen, en diezelfde dag opgehaald. Vanwege de openingstijden was ik in staat om na werktijd langs te rijden (ook dat is top!) Het kleed ligt nu in de woonkamer, en ik ben Super blij! Het Glossy kleed heeft een luxe uitstraling is hoogpolig, een glansgaren en een kleine glimmer erin en heerlijk zacht. Bedankt voor de super service!!

Heel snel geleverd!

Een 2x3m roze shaggy tapijt besteld voor slechts 49 eur. Op woensdagmiddag besteld, en vrijdagochtend had ik het al in huis!

Super behandeling , alleen maar lof !!

2 kleden besteld maar helaas door een foutje hoorde ze niet bij elkaar . GEEN PROBLEEM ........ ze zeggen dat ze terug bellen maar doen dat ook daar heb je wat aan. Vervolgens 2 andere uitgezocht die perfect bij ons passen. Super service !!!

Mijn Karpet binnen gekregen!Heel mooi

Jullie zijn toppers..dank je wel voor de goede service! Super mooi shabby, heel blij mee.

Zeer tevreden over deze aankoop

Ik heb een maand geleden een karpet24.nl bestelt en daar zijn wij zeer tevreden over het is lekker dik onder de voeten en warm.

al 5 tapijten gekocht zeer tevreden over de prijs kwaliteit

Meer dan tevreden!

Kleed besteld wat ik precies in gedachten had. In werkelijkheid is ie nóg mooier! 's Ochtends besteld, die zelfde avond al bezorgd! Geweldige service! Pracht kleed voor n prima prijs!

Wederom 2 tapijten gekocht bij Karpet24. Het is het vijfde en zesde tapijt wat ik daar koop. Kwaliteit prima, services prima en super geholpen. Het volgende tapijt komt weer bij Karpet24 vandaan. Wilma

Vorige week 4 kleden gekocht in de shop in Schiedam en meteen kunnen meenemen. Vriendelijk geholpen ook door het personeel. En ook nog zeer betaalbaar.

prima product en snelle levering

1 kleed pastel besteld volgende dag al geleverd kleur precies als op de website ,zelfs mooier werd ook netjes naar 2 hoog gebracht wat niet altijd is . kwaliteit voor die prijs kon niet beter geen ,foutje niets . Daardoor een tweede besteld maat groter was niet op voorraad duurde 10 dagen en na 5 dagen al in huis . ook weer perfect van kleur uitvoering .

Super snelle levering

Kleed is precies zoals ik hem wilde.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs!

Prima service. Kwalitatief mooi karpet voor een redelijke prijs. Dit is ons 2e karpet van Karpet24 en wederom zeer tevreden!

Helemaal goed!

Ik zag s’ochtends een mooi kleed bij karpet24. Besteld en tot mijn verbazing diezelfde avond bezorgd! Het kleed is nog mooier dan op de foto.

Mooie mat snel thuis

Binnen komen en het juiste kleed mee kunnen nemen.

Meneer ging voor mij speciaal achter even kijken, daar had hij wellicht nog een kleed waar ik naar op zoek zou kunnen zijn. Hij dacht mee en leefde zich in. Een goede ervaring!

Kwaliteit, service, Goed geprijsd

Via internet kwam ik op de site zag er mooie kleden op staan. Maar is het wel de kwaliteit die ze beloven want een foto kan je op vele manieren maken. Dus op naar de showroom om de kleden te bekijken. Ontvangen door een vriendelijke verkoper die de tijd nam, niet opdringerig hij liet de kleden zien die ik op de site had gezien. Stuk voor stuk mooie kwaliteit en mooie kleuren.. geen rotzooi. Volgende kleed kopen we daar weer maar dan gewoon via de webshop omdat het kwaliteit is wat ze leveren👍👍

Mss, foto's wat duidelijker kleed viel iets lichter ui dan verwacht maar al met al past het goed bij ons interieur

Prachtige kleden in veel soorten en maten

Prachtig kleed

Een heel mooi en betaalbaar karpet. Snelle levering. Dik tevreden.

Mooi kleed en supersnel geleverd

Zelden zo makkelijk een kleed uitgezocht dat precies volgens de foto is. Mooi, dik kleed, leuke groene kleur, zacht aan de voeten en betaalbaar. ‘s Avonds laat besteld en de volgende avond werd hij keurig met volgbare track & tracé, netjes verpakt, bezorgd. Deze webshop raad ik zeker aan.

Vareseweg 135

3047 AT Rotterdam

Over Karpet24.nl

Karpet24.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in vloerkleden en karpetten. Het assortiment omvat een ruime keuze aan stijlen, maten en materialen, variërend van moderne en vintage ontwerpen tot hoogpolige en laagpolige kleden. Karpet24.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met een focus op snelle levering, gebruiksvriendelijke service en het creëren van een sfeervol interieur voor elke klant.