Goede duidelijke site en zeer snel in huis
Beste Rene, Fijn dat u het pakket naar wens heeft ontvangen! Veel plezier gewenst met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa- Boottotaal
Buitenboordmotor besteld. Is de goedkoopste en werd de volgende ochtend reeds geleverd door eigen transport.
Beste Bas, We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn! Fijn vaarseizoen gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa- boottotaal
Beste Richard, Wat fijn om te horen. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa- Boottotaal
Van bestelling tot levering alles voor 6 en naar tevredenheid gegaan.
Beste Berend, bedankt voor de mooie review en fijn dat alles naar tevredenheid is gegaan! Veel plezier met de bootspullen! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Nog niks ontvangen ondanks track and trace die zegt aan de deur te zijn geweest maar niet waar aangezien we met meerdere personen de hele dagen aanwezig waren na Na contact met medewerker van boottotaal een keurige afhandeling van de order. Zeer tevreden voor het vriendelijke medewerker. Correcte afhandeling klacht, kan niet beter.
Beste, ik zie inderdaad dat de bezorger afgelopen zaterdag is langs geweest. Vervelend dat jullie elkaar niet getroffen hebben. De bezorger komt de eerste volgende werkdag weer bij u langs. Mocht er iets zijn neem dan gerust contact met ons op! We houden de verzending ook in de gaten voor u! Met vriendelijk groet, Lisa
Originele beoordeling
Heb vorige week maandag iets besteld, dat door de courier een goede vertraging opliep, door boottotaal is dat opgepakt en opgespoord. En alsnog zo snel mogelijk geleverd. Bedankt.
Beste Ronald, Bedankt voor je reactie! Zoals zojuist telefonisch besproken nemen we direct contact op met DHL waar het pakket is zodat je zo snel mogelijk terug het water in kunt. Mocht dit niet direct lukken sturen we de bestelling nogmaals naar jou op! Want wij willen dat je goed uitgerust het water op kunt! Met vriendelijke groet, Lisa
Originele beoordeling
Heb vorige week maandag iets besteld, in een gebroken week, maar het is nog steeds niet verwerkt bij DHL, dus nog geen zicht op aflevering!! boot ligt op de kant dus kost geld!! verwerking bij boottotaal heeft te lang op zich laten wachten.
Besteld en de volgende dag geleverd Top
Beste Peter, bedankt voor je reactie, goed om te horen en veel plezier met de bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Snelle levering!
Beste Ben, bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat het snel in huis was, daar doen we altijd ons best voor! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Snelle levering en service
Beste Agnes, Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Snel geleverd. Praktische site.
Beste Jos, Goed om te horen dat onze website goed bevalt! Daar zijn we dagelijks mee bezig om de site te optimaliseren. Bedankt voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Alles volgens beschrijving
Beste Dennis, bedankt voor het geven van het mooie cijfer! Veel plezier op het water! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Volgens de website de goede maat besteld, was iets aan de grote kant maar plaatsbaar. Zaten zelfs achtersteunen bij
Beste Steven, Bedankt voor jouw 10!! Nu kun jij lekker in de schaduw zitten op jouw boot! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Suzanne bedankt voor de adequate zorg.
Beste Clemens, Bedankt voor je hele mooie 10! Ook namens Susan, ze heeft je graag geholpen! Veel plezier op het water! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Nette trapfender snel geleverd tegen een goede prijs
Beste Frank, Bedankt voor je mooie cijfer en bestelling van de trapfender! Nu kun je makkelijk aan boord komen! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Snel, goed en goedkoop geleverd. Bilge pomp voldoet prima.
Beste Hans, heel erg bedankt voor de bestelling en de mooie beoordeling. Mooi vaarseizoen gewenst! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
V
Beste Vera, heel erg bedankt voor je feedback! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Beste Ynze, goed om te horen dat je ons als uitstekend beoordeeld. Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
snel en op tijd
Beste Dirk, Bedankt voor de mooie 9! Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Een snelle levering, goed advies!
Beste watersporter! Bedankt voor dit mooie cijfer! Daar worden we blij van! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Beste Paul, bedankt voor je mooie review! Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Prima zaak, besteld en afgehaald in Hedel want had het snel nodig.
Beste Huub, Bedankt voor je mooie reactie! Je bent altijd van harte welkom in onze showroom! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Behulpzaam, staan je ook telefonisch netjes te woord met vragen over een order.
Beste Henry, Bedankt voor de review! Mochten we je weer kunnen helpen bel ons gerust! Met vriendelijke groet, Lisa - Boottotaal
Snelle levering scherpe prijs
Goedemiddag, Fijn dat u het pakket naar wens ontvangen heeft. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Het is pas voor de eerste keer dat ik een aankoop heb gedaan,bij deze firma,maar ik ben uitstekend geholpen.
Beste Joop, We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal
Al vaker spullen voor de boot gekocht en kom toch altijd weer bij boottotaal uit. Ze hebben veel keus en leveren lekker snel. Volgende keer gewoon weer.
Beste Mike, Wat fijn om dit te horen. Wij doen altijd onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen! Wij zien u graag een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lisa van Boottotaal